Περί Γαλαρίας

banner_final2

Γειά χαρά από τη Γαλαρία,

Το πολιτικό ιστολόγιο «Στη Γαλαρία» (blog.stigalaria.org) είναι ένας ανεξάρτητος-αδέσμευτος ηλεκτρονικός χώρος αντιπληροφόρησης που στόχο έχει την προβολή προοδευτικών ιδεών, μέσω άρθρων γνώμης και ανάλυσης, με ταξικό πρόσημο. Για τη διεύρυνση της αντίληψης και την αποδόμηση της κυρίαρχης προπαγάνδας.

Η αναφορά της Γαλαρίας είναι στην αντικαπιταλιστική και αντιϊμπεριαλιστική αριστερά, στον προοδευτικό ριζοσπαστισμό, στον αντιεξουσιαστικό χώρο, στα κοινωνικά και οικολογικά κινήματα, στην νεολαία και στον κόσμο της ζωντανής εργασίας.

Στόχος μας είναι να δημοσιεύουμε κυρίως πρωτότυπο υλικό, ένα μικρό όμως τμήμα των αναρτήσεών μας προέρχεται από σταχυολόγηση άρθρων από το διαδίκτυο για την ελληνική ή διεθνή επικαιρότητα. Παράλληλα, επιδιώκουμε να φιλοξενούμε άρθρα αναγνωστών πάνω σε θέματα ειδικού, τοπικού, ή γενικού ενδιαφέροντος. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας γι’ αυτό το λόγο. Τονίζουμε ότι η Γαλαρία δεν είναι ειδησεογραφικό portal και οι συμμετέχοντες δεν σχετίζονται με τον δημοσιογραφικό χώρο.

Προσπαθώντας να κρατήσουμε επαφή με ένα κοινό ανθρώπων που ενδιαφέρονται για να μαθαίνουν τα νέα της Γαλαρίας, δημιουργήσαμε μία λίστα με emails αναγνωστών και σας καλούμε να εγγραφείτε σε αυτήΜε αυτόν τον τρόπο θα λαμβάνετε τα σημαντικότερα άρθρα μας στο email σας. Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε να ενημερώνεστε με emails για όλες ανεξαιρέτως τις αναρτήσεις της Γαλαρίας, αν και για λόγους πρακτικούς κάτι τέτοιο δεν προτείνεται. Τεχνικές πληροφορίες θα βρείτε στη συνέχεια.

Επίσης μπορείτε να συνδεθείτε με τους λογαριασμούς Facebook, Google+, και Τwitter που ενημερώνονται με τις νέες αναρτήσεις μας, καθώς και με επιπρόσθετα σχόλια πάνω στην επικαιρότητα.

Τέλος, θα ήταν υπέροχο εάν μπορούσατε να προτείνετε τη Γαλαρία σε τρίτους ή να προωθήσετε άρθρα της Γαλαρίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για το ενδιαφέρον σας.

Θερμούς χαιρετισμούς,
Στη Γαλαρία
url: stigalaria.org
email: contact[[.a..t.]]stigalaria.org

separatorΣτηρίξτε τη Γαλαρία

Ενισχύστε τη Γαλαρία κερνώντας ένα καφέ.

Ενημερώσεις μέσω email

Υπάρχουν δύο τύποι εγγραφής στις ενημερώσεις του ιστολογίου:

  1. ενημέρωση για κάθε νέα ανάρτηση,
  2. ενημέρωση μόνο για τις σημαντικότερες αναρτήσεις και κυρίως πρωτότυπο υλικό της Γαλαρίας (περιστασιακή αποστολή, το πολύ 1 μήνυμα ανά 1-3 μέρες).

Για να εγγραφείτε πατήστε στο εικονίδιο:

Εγγραφή στις ενημερώσεις μέσω email

Σημειώσεις

  • Αλλαγή τύπου εγγραφής. Αν επιθυμείτε να αλλάξετε τύπο εγγραφής, θα χρειαστεί να διαγραφείτε και να επανεγγραφείτε από τη φόρμα εγγραφής που θα βρείτε στο ιστολόγιο.
  • Διαγραφή από τη λίστα. Έχετε τη δυνατότητα να διαγραφείτε από τις ενημερώσεις ανά πάσα στιγμή ακολουθώντας τις οδηγίες που περιλαμβάνει κάθε ένα από τα μηνύματα που θα λαμβάνετε. Εναλλακτικά, στείλτε μήνυμα στο contact@stigalaria.org με θέμα “Διαγραφή”. Καλοδεχούμενο και οποιοδήποτε σχόλιο στο σώμα του μηνύματος.
  • Προσωπικά δεδομένα. Τα προσωπικά δεδομένα προστατεύονται απόλυτα, συνεπώς το email σας δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί από κανέναν άλλο πλην της Γαλαρίας και μόνο για τον αναφερόμενο σκοπό.
  • Επικοινωνία. Για οποιοδήποτε ζήτημα, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον διαχειριστή του ιστολογίου στο contact@stigalaria.org.

 

Άλλοι τρόποι λήψης ενημερώσεων

RSS syndicate

………………………………


Feedly

Βρείτε μας στα κοινωνικά δίκτυα

Facebook page

………………………………


Google+ page

………………………………


Twitter