Ατάκα Ρουσόπουλος

Θ. Ρουσόπουλος, κυβερνητικός εκπρόσωπος

 

Ατάκα #1

ο τυφλός…

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απέρριψε τα περί συνεργασίας της ΕΛ.ΑΣ. με τη Χρυσή Αυγή, καταγγελία που διατύπωσαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης, υποστηρίζοντας πως «η κυβέρνηση το μόνο που έχει να πει είναι πως ούτε υπάρχει, ούτε θα υπάρξει συνεργασία τέτοιου είδους».

Ευτυχώς δεν είπε πως ούτε και υπήρξε… (βλ. πρόσφατο άρθρο για Τεμπονέρα). Πάντως πρέπει να του δώσουμε επίδομα αν όντως αντιμετωπίζει πρόβλημα όρασης. Άλλωστε έχει και πολλά έξοδα με την κατοικία του… Ειδικά τώρα που σκοπεύει να χτίσει και μια καλυβούλα στην Πάρο.

Ατάκα #2

Η προσπάθεια της αστυνομίας επικεντρώθηκε στο να μην συγκρουστούν τα μέλη της Χρυσής Αυγής με τις ομάδες των αντιεξουσιαστών. Στην προσπάθεια αυτή αναλώθηκε όλο το έργο της Αστυνομίας. Τίποτα περισσότερο

Και τα πήγαν περίφημα… τελικά δεν συγκρούστηκαν τα μέλη της Χρυσής Αυγής με τους αντιφασίστες ΜΟΝΟ. Συμμετείχε και η ΕΛΑΣ…

Ατάκα #3

Η Αστυνομία δεν είχε ενημερωθεί για τις συγκεντρώσεις που είχαν προγραμματίσει τα μέλη της Χρυσής Αυγής και αντιεξουσιαστές, λέγοντας πως το Σάββατο έγιναν πέντε συγκεντρώσεις εκ των οποίων μόνο το συνέδριο Βιοτεχνολογίας στο Ζάππειο ήταν γνωστό στην Αστυνομία.

Ναι βέβαια… ήταν απασχολημένη η αστυνομία να παρακολουθεί από τις κάμερες τους πολίτες, ενώ οι ασφαλίτες βρίσκονταν σε σεμινάριο “Κάμερες, δουλέψτε από το σπίτι”.

 Ατάκα #4

Κανένας Έλληνας πολίτης δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένος όταν λίγοι κλείνουν το κέντρο, σπάνε ή επιχειρούν να καταστρέψουν περιουσίες και βάζουν σε κίνδυνο ζωές πολιτών

Έχετε σκεφτεί τι προκαλεί αυτούς τους “λίγους” να βγαίνουν στους δρόμους?

Έχετε σκεφτεί τι θα έπρεπε να αισθάνεται ο κάθε Έλληνας πολίτης όταν λίγοι έχουν καταλάβει την εξουσία, διαλύουν την χώρα και καταστρέφουν περιούσιες, βάζοντας σε κίνδυνο τις ζωές των ανθρώπων. Και μάλιστα σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό. Και για να βοηθησω την μνήμη σας απο πρόσφατα γεγονότα της ανευθυνότητας, ανικανότητας, διαφθόρας και του χαμηλού επιπέδου ηθικών αξιών που σας χαρακτηρίζουν (αντι να παραιτηθείτε σύσσωμοι):

 • Καμένη Πελοπόννησος και Εύβοια – 63 Νεκροί, 110 χωριά κατεστραμένα, 1,8 εκατ. στρέμματα καμμένα.

Πολιορκημένη ολόκληρη η χώρα για 15 μέρες

Πολιορκημένο το κέντρο της Αθήνας…

καμ�νος κάδος

σύγκριση (?)

καιγεται το δασος

 • Κουμπάροι (Τσιτουρίδης)
 • Υποκλοπές (στο αρχείο)
 • Ομόλογα
 • Πακιστανοί
 • … !

Κανένας Έλληνας πολίτης δεν μπορεί και δεν πρέπει να είναι ικανοποιημένος.
Μερικές φορές ως λαός μπορεί και να ξεχνάμε, μπορεί να είμαστε και ευκολόπιστοι.

ΜΑΛΑΚΕΣ όμως δεν είμαστε.

Κατηγορία: Ατάκα Δυνατή, Πολιτική
Tags: , , .


Σχόλια...

 1. Ο/Η ark είπε και λάλησε:

  H αναγωγή του “οι λίγοι που σπάνε και καταστρέφουν…” στο “οι λίγοι που έχουν καταλάβει την εξουσία και καταστρέφουν…” με κοινό παρονομαστή τη “δυσαρέσκεια του κόσμου” είναι ατάκα δυνατή algo.
  Είχες έμπνευση…

 2. Ο/Η xamogelo είπε και λάλησε:

  ωραίο ποστ…
  σε “φακελώνω”… :-p

 3. Pingback: Της Ελληνικής Αστυνομίας « Διαγόρας

 4. Ο/Η espοir είπε και λάλησε:

  Αν ζούσε ο Γκαίμπελς θα δάκρυζε από συγκίνηση και θα υιοθετούσε το άξιο τέκνο του, τον Θόδωρο.

  Κατάφερε πάλι να προστατέψει τον Κωστάκη.

  Αν ρωτήσεις τους δεξιούς, θα σου απαντήσουν “Δε φταίει ο Καραμανλής αν μερικοί συνεργάτες του είναι βλάκες!” …

  [Λογικά, φταίω εγώ.]

Σχολιάστε...