Ατάκα αδελφού Ζορό

Συνδικαλισμός ίσον φασισμός για μένα.

– Διονύσης Ψωμιάδης, αδερφός Πανίκα

Διονύσης Ψωμιάδης αντινομάρχης Θεσσαλονίκης και επιφανής επιχειρηματίας.

είπε και έβγαλε απο τα ρούχα τους τους εργαζομένους της Ελληνικής Κλωστοϋφαντουργίας ο αφανής για τα media αδελφός του νομάρχη “της καρδιάς μας”.

Οι εργαζόμενοι ζητούσαν την παρέμβαση της Νομαρχίας προκειμένου να επαναλειτουργήσουν τα 12 εργοστάσια της Ενωμένης Κλωστοϋφαντουργίας (πρώην όμιλος Λαναρά) τα οποία απασχολούν πάνω από 1.000 άτομα.

dionisis_pswmiadhs

Το κεφάλαιο Διονύσης Ψωμιάδης είναι μεγάλο και σκοτεινό για τα πολιτικά δρώμενα της Θεσσαλονίκης. Χωρίς αυτόν και τις διασυνδέσεις του μάλλον δεν θα είχαμε την χαρά να έχουμε ένα Ζορό για νομάρχη, μια θέση που θα έπαιρνε ο ίδιος αν είχε αντίστοιχη “χαρισματική προσωπικότητα” με τον αδελφό του.

Είναι ενδιαφέρον το πώς χρησιμοποιήται η λέξη φασισμός τις ημέρες μας και αποτελεί μέρος της γενικότερης σιωπής που επικρατεί για τον πραγματικό καλυπτόμενο νεο-φασισμό.

Αναπόσπαστο κομμάτι και της ανόδου του εθνικισμού και του νεο-φασισμού στην πόλη της Θεσσαλονίκης είναι τα αδέλφια Ψωμιάδη που δεν κρύβουν ότι είναι προσφιλείς στο ΛΑΟΣ το νομιμοποιημένο προσωπείο της ελληνικής ακρο-δεξιάς.

Σημάδια των καιρών…

*φωτό απο το πρέζα-tv

Κατηγορία: Ατάκα Δυνατή, Διάφορα, Ενημέρωση, Εργασιακά Ζητήματα, Πολιτική
Tags: , , , , .


Σχόλια...

Σχολιάστε...