Ενημέρωση από Ιωάννινα

Ενημερώνουμε ότι μετά την σημερινή πορεία αποφασίστηκε η κατάληψη της περιφέρειας από κόσμο που είχε απομείνει στην πλατεία και …δεν πήγε για καφέ. Η κεντρική είσοδος ήταν κλειστή ενώ ο κόσμος δούλευε κανονικά μέσα, ημέρα γενικής απεργίας. Αφού αποκλείστηκε η πίσω είσοδος από κόσμο που ήταν εκεί δεν άργησε να κάνει την εμφάνισή του ο περιφερειάρχης Ηπείρου Καχριμάνης. Έπειτα από διαπληκτισμό και λογομαχίες που είχε με κόσμο ακούστηκε δυνατά το σύνθημα «κλέφτης – κλέφτης».

Να σημειώσουμε ότι τα αυτιά του νομάρχη είναι πολύ ευαίσθητα όταν του υπενθυμίζουν την παραγραφή των προστίμων του κέντρου διασκέδασης του γιού του σε κεντρικό δρόμο της πόλης και εξάπτεται εύκολα…

Για να μην τα πολυλογούμε την εμφάνισή της έκανε διμοιρία των ΜΑΤ όπου διέλυσε τον κόσμο με χημικά. Επιπλέον ως αντίποινα σε όλα τα παραπάνω, τα γουρούνια (μάλλον κατόπιν διαταγής) ακολούθησαν τον κόσμο της πορεία σε πολλά σημεία της πόλης.

Σήμερα στις 7 έχει προγραμματιστεί να γίνει συνέλευση στην κεντρική πλατεία της πόλης. Ας είμαστε όλοι εκεί…

υ.γ: η πασόκικη φυλλάδα της πόλης δεν άργησε να βγάλει τα πρώτα δημοσιεύματα… ακολουθώντας πιστά τον ρόλο του ρουφιάνου δημοσιογράφου παραποιώντας  τα γεγονότα. Στον δημόσιο διάλογο που οφείλουμε να κάνουμε αν θέλουμε να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας δεν θα πρέπει να παραλείψουμε ούτε τον ρόλο των ΜΜΕ ούτε τον ρόλο του κάθε παρατρεχάμενου κομματικού γλείφτη. Και αυτό γιατί καλές οι μούτζες στην βουλή και τα βρισίδια στα πρόσωπα των πολιτικών αλλά τα φερέφωνά τους τα ανεχτήκαμε πολυ καιρό στο σβέρκο μας, είτε στα πανεπιστήμια είτε στους χώρους δουλείας και είναι KAI αυτοί με τους οποίους έχουμε να κάνουμε ΚΑΘHΜΕΡINA.

πηγή φ.α.κ

Κατηγορία: Αναδημοσιεύσεις, Πολιτική
Tags: , , , , , , , , .


Σχόλια...

 1. Ο/Η ody είπε και λάλησε:

  άραγε το άρθρο στο σημερινό φύλλο γιατί δεν το υπογράφει κανένας δημοσιογράφος;;;

  http://agon.gr/news/117/ARTICLE/12036/2011-06-16.html

 2. Ο/Η ody είπε και λάλησε:

  και κάτι ακόμα που το ξεχάσαμε…

  στην χθεσινή πορεία ανάμεσα στους χαφιέδες των μπάτσων κάπου πήρε το μάτι μας και το “γνωστό νούμερο 7” της πόλης των Ιωαννίνων…

  και επειδή η παραπάνω φυλλάδα τα σχόλια των αναγνωστών της στο site της δεν τα δημοσιεύει να ξαναπούμε ότι χθες ο κόσμος δεν φώναζε “σκοτώστε τον” αλλά “ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΙΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ”

Σχολιάστε...