Ατάκα εξοργιστική

«Δεν παραπλανήθηκα ούτε απ’ τον Εφραίμ ούτε από κανέναν άλλο, όπως λέει ο κ. Σανιδάς. Γνώριζα απολύτως τι υπέγραφα, αλλά δεν μπορούσα να κάνω διαφορετικά από τη στιγμή που το Γνωμοδοτικό Συμβούλιο είχε ομόφωνα αποφασίσει υπέρ της μονής Βατοπεδίου, και μάλιστα χωρίς την παραμικρή επιφύλαξη από κανένα μέλος του. Τι άλλα περιθώρια είχα;»

– Γιώργος Δρυς (υφυπουργός οικονομικών επί ΠΑΣΟΚ)

 

Τι μας λέτε κ. Δρυ; Αν είναι να βάζουμε την υπογραφή μας όπου μας λένε γιατί δε βάλαν υπουργό κάποιο από τα αξιότιμα μέλη της γαλαρίας εδώ; Όχι ότι θα δεχόμασταν(είμαστε και υπεράνω) αλλά έτσι για το σχήμα του λόγου.

Βγαίνει ο άλλος αμολάει την μπούρδα του και θεωρεί δεδομένο ότι αν του είπαν να βάλει την υπογραφή του κάπου κι αυτός την έβαλε δεν έχει ευθύνες, πετάει το μπαλάκι στους συμβούλους. Το αν διαφωνούσε ή όχι με την αγοραπωλησία δεν μας το λέει. Το γιατί δε βγήκε να καταγγείλει τη συμφωνία ΑΝ πίστευε πως είναι ζημιογόνα για το Δημόσιο δε μας το λέει. Διακοσμητικός πάει να το παίξει για να μην τον πάρει η μπάλα. Αι σιχτιρ πρωινιάτικα…

Κατηγορία: Ατάκα Δυνατή, Ενημέρωση, Κοινωνία, Πολιτική
Tags: , , , , , .


Σχόλια...

  1. Ο/Η ark είπε και λάλησε:

    ΔΡΥΣ (Βελανιδιά)
    Δέντρο ψηλό με γερές ρίζες και αιωνόβιο, με διάρκεια ζωής έως 200 χρόνια. Οι καρποί της, οι δρυαβάλανοι, όταν πέσουν στο έδαφος, διατηρούν τη βλαστική τους ικανότητα, χρειάζονται όμως πολύ φως για να βλαστήσουν.

    Η βελανιδιά βρίσκεται σε πεδινές ή σε ορεινές περιοχές (της Βουλής) και ανήκει στην οικογένεια των φυγιδών. Υπάρχουν 200 περίπου αυτοφυή είδη αυτής της οικογένειας….

    Εδώ μιλάμε για την κατηγορία: Δρυς, ο διακοσμητικός

Σχολιάστε...