“Σκουπίδια” ρίχνουν σκουπίδια στο μνημείο του Νίκου Τεμπονέρα

Μία ακόμα ενέργεια που αποκαλύπτει τη βρωμιά στα μυαλά των “εθνοφρουρών” νεοναζί έγινε στην Πάτρα στις 16/01/2010. Λίγο περισσότερο από μία εβδομάδα πέρασε από το πολιτικό μνημόσυνο του αγωνιστή καθηγητή Νίκου Τεμπονέρα στο σχολικό συγκρότημα της πλατείας Βουδ. Τα γνωστά καθάρματα, οι δολοφονικές εφεδρείες των αφεντικών, βρήκαν ως τρόπο έκφρασης της αντιπαλότητας και αντίθεσης με τους λαϊκούς αγώνες το να πετάξουν σκουπίδια στο μνημείο του Νίκου Τεμπονέρα που βρίσκεται σε δημόσιο χώρο έξω από το συγκεκριμένο συγκρότημα.

Παρακάτω αναδημοσιεύουμε τη θέση του Ε.Α.Μ όπως διατυπώθηκε από τον γ.γ. του, Μιχάλη Βασιλάκη:

Μια ομάδα ανθρωποειδών,  στην κυριολεξία κοινωνικά και ανθρώπινα σκουπίδια βρώμισαν χτες το μνημείο της πόλης στο ΝΙΚΟ ΤΕΜΠΟΝΕΡΑ.

Γράφοντας με το βαθύ γαλάζιο της εθνικοφροσύνης τη λέξη «ΕΛΛΑΣ» και πάνω σε αυτή τοποθετημένη η εφημερίδα τους ΣΤΟΧΟΣ, με μια φτυαριά ανθρώπινα απορρίμματα.

Έτσι και τόσο φαίνεται να αποτιμούν την αξία της πατρίδας τους, αυτά τα ανθρώπινα σκουπίδια και οι κεκράκτες του φασισμού και του ρατσισμού εντολοδόχοι τους.

Δεν μπορούν να ανεχτούν το μνημείο που 19 χρόνια τώρα, τους θυμίζει πως το μαθητικό κίνημα και ο λαός της Πάτρας   σε αυτό το μέρος, ανάσχεσε τις ορδές τους ,έστω και με ακριβό τίμημα το αίμα του Νίκου  Τεμπονέρα.

.Μιχάλης Βασιλάκης, Πάτρα 17/1/2010

.
.

Έχουμε να σχολιάσουμε κι άλλα πράγματα για το περιστατικό αυτό

1) Πρώτα από όλα πρέπει να ξέρουμε ότι ούτε ο ΓΑΠ θα βγει να πει “η δημοκρατία δεν τρομοκρατείται”, ούτε ο άμεμπτος Χρυσοχοΐδης ότι “θα βρεθούνε οι ένοχοι και θα τεθούν ενώπιον της δικαιοσύνης”. Τα λόγια τα μεγάλα ταιριάζουν σε γκαζάκια σε τράπεζες και εν γένει επιθέσεις ενάντια στα εμβλήματα της αστικής δημοκρατίας: τη Βουλή, τα Υπουργεία, υπουργικά γραφεία κ.α.

.2) Οι δράστες δεν ντρέπονται να υποδείξουν και τι ακριβώς διαβάζουν τις ελεύθερες ώρες τους (ένα φύλλο της εφημερίδας ΣΤΟΧΟΣ αφέθηκε στο μνημείο) το οποίο τους κάνει το μυαλό κιμά και να έχουν τέτοιο μίσος για τους αγωνιστές. Ακόμα χειρότερα; Φτάνουν στο σημείο να βιντεοσκοπούν τις ενέργειές τους με σκοπό να κάνουν “διαφήμιση” (όπως το δει κανείς) της δράσης τους… πάρτε μία γεύση από το υλικό που ανέβασαν στο youtube!

Κάπου εδώ χωράει ένας μικρός σχολιασμός των highlights του βίντεο, σοβαρά και χωρίς δόση αστείου:

 • γενικά παρακολουθούμε τη βεβήλωση ενός μνημείου δημοκρατικών αγώνων η οποία γίνεται με σήμα ή “σημαία” τον… Χρίστόδουλο. Αν “τη βρίσκουν” αυτοί εμάς μας περισσεύει, αφού δείχνει για μία ακόμα φορά ποιο ήταν το ακροατήριο του και ποιοι εμπνέονταν πολιτικά από τον μακαρίτη Χρήστου Παρασκευαΐδη.
 • το πρωτοσέλιδο του ΣΤΟΧΟΥ γράφει “Εθνικός Ξεσηκωμός” κι όχι “Εθνικός Ξεχεσμός”, αλλά ο ένθερμος φασιστάκος δε ξέρει να διαβάζει καλά και κατάλαβε μάλλον ότι “ήλθε η ώραν” να ρίξει ένα χέσιμο (με το συμπάθιο) σε ένα μνημείο “άπλυτων”. Έτσι ίσως εξηγείται…
 • το σκατό τυλίγεται με τα σύμβολα που πρεσβεύουν τις ιδέες των ίδιων των δραστών… σα να λέμε ότι αν θέλανε να βάλουν και φωτιά στο μνημείο θα χρησιμοποιούσαν για προσάναμμα… την ελληνική σημαία!
 • Για να γράψει ο ανίδεος τη λέξη “ΕΛΛΑΣ”, την οποία υπερασπίζεται από τους “άπλυτους ανθέλληνες”, ξεκινάει από τη μέση της μαρμάρινης πρόσοψης του μνημείου… και στο τέλος δεν του βγαίνει το “Σ”. Τι να πει κανείς;; Γνήσιο παράδειγμα έξυπνου, ικανού και πολυμήχανου ΕΛΛΗΝΑ… ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟ!
 • Τέλος, το soundtrack της παραγωγής είναι για παιδάκια -άντε Γ’ Γυμνασίου- και επίσης… δεν κάνουμε spamming, όχι όλο αυτό για να κάνεις spamming… καταλάβαμε διαβάζετε ΣΤΟΧΟ! (αναφέρομαι στο γράψιμο στον τοίχο stoxos.gr)
 • Περαστικά, αν και το ανίατο της κατάστασής σας είναι διεγνωσμένο!

.3) Βέβαια, στη σελίδα του φασιστο-ΣΤΟΧΟΥ υπάρχει ανάρτηση για δήθεν προβοκάτσια. Αλλά επειδή μιλάμε για ανθρώπους που δε μπορείς να τους χαρακτηρίσεις με μισόλογα παρά μόνο ως ΦΑΣΙΣΤΕΣ… στο κείμενό τους ουσιαστικά επαναλαμβάνουν τις ενέργειες αυτών που παρακολουθούμε και στο βίντεο, υποτιμούν τον ίδιο το λαό και τους αγώνες του (σε άλλη ανάρτηση γράφουν για εμετική ενέργεια χωρίς όμως και πάλι να την εξειδικεύουν στο συγκεκριμένο στόχο, όπως δηλαδή θα ήταν εμετικό να κάνει κάποιος το ίδιο έξω από την είσοδο του γείτονά του). Συγκεκριμένα:

Ούτε το ύφος, ούτε το ήθος τόσο της εφημερίδας μας, όσο των αναγνωστών και συναγωνιστών μας έχει σχέση με τέτοιου είδους ενέργειες, στις οποίες είναι “μανούλες” οι αναρχοάπλυτοι, που έχουν παράδοση τόσο στις προβοκάτσιες, όσο και στους μεταξύ τους σκοτωμούς. Το παρακάτω ΨΕΥΔΕΣ και ΑΝΑΛΗΘΕΣ δημοσιεύτηκε στη σελίδα των άπλυτων (στη συνέχεια παραθέτουν τη δήλωση του ΕΑΜ).

Η εφημερίδα, ίσως επειδή αυτοί και τα κατεστραμμένα μυαλά του κύκλου τους διαβάζουν μόνο, μπορεί να εγγυηθεί ότι όχι μόνο οι συντελεστές του φασιστο-ΣΤΟΧΟΥ αλλά και ΌΛΟΙ ΌΣΟΙ (τυφλοί) ΤΟΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ είναι ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. Άλλωστε ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥΣ… το οποίο στη συνέχεια δεν τους εμποδίζει να μιλάνε για “αναρχοάπλυτους”…

.4) Σε επόμενη ανάρτησή τους αναφέρουν ότι (αφού οι ίδιοι δήθεν κάλεσαν τις αρχές να επέμβουν) ενημερώθηκαν ότι υπάρχει κινητοποίηση από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εκλήματος για το συμβάν που συνδέεται με το έντυπό τους. Πουθενά στο κείμενό τους και πάλι δεν υπάρχει πολιτική τοποθέτηση για το συγκεκριμένο περιστατικό. Αντ’ αυτού προτιμάται μία “παιδιαρίστικη” αντιπαράθεση του στυλ “η δίωξη ηλ. εγκλήματος δε βλέπει τα βίντεο των αναρχοάπλυτων;; μόνο της πλευράς μας το υλικό ενοχλεί;;“. Μιλάμε για φουλ ήθος και ύφος…

.

Κι επειδή η ιστορία επαναλαμβάνεται

Παραθέτουμε φωτογραφίες που δείχνουν ότι το μνημείο του Νίκου Τεμπονέρα δεν ΣΤΟΧΟ-ποιήθηκε για πρώτη φορά… κι από ότι φαίνεται δεν θα είναι και η τελευταία!

.Μνημείο Νίκου Τεμπονέρα - βεβήλωση ΛΑ.Ο.Σ Μνημείο Νίκου Τεμπονέρα - βεβήλωση ΔΑΠ-ΝΔΦΚ

σ

Κατηγορία: Κοινωνία, Πολιτική
Tags: , , , , , , , , , , , .


Σχόλια...

 1. Pingback: buzz

 2. Pingback: Για να μήν ξεχνιόμαστε… « Ο δρομος

 3. Ο/Η LONG LIVE POLICE...!!! είπε και λάλησε:

  ΛΟΣΤΑΡΙ ΚΑΙ ΣΦΑΙΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΕΜΠΟΝΕΡΑ…!

  ΓΚΙΛΟΤΙΝΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥ ΤΣΟΥΤΣΟΥΒΗ, ΚΑΛΤΕΖΑ, ΦΟΥΝΤΑ, ΠΡΕΚΑ, ΜΑΡΙΝΟΥ ΚΛΠ_.

  • Ο/Η ark είπε και λάλησε:

   Μακρυμαλάκα μπατσόφιλε, το γάβγισμά σου θα έπρεπε να σβηστεί. Αλλά, μέχρι να μετανιώσουμε, το αφήνουμε για να χαρείς λίγο ότι έγραψες τις 10 λεξούλες που έχεις μάθει όλες κι όλες, γιατί με το γκλοπ στον κώλο και 700 ευρώ το μήνα είναι δύσκολη η επιβίωση.

   Αλλά νταξξξξ, τα φιλαράκια σου πάντα βρίσκουν τρόπο να συμπληρώνουν εισόδημα… πολυεργαλεία!!

   • Ο/Η TASOS είπε και λάλησε:

    ΑΚΟΥ ΜΑΓΚΑ, ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ‘ΜΟΥΛΟΥΣ’ ΑΛΑ ΕΡΤ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΚΑΘΗΓΗΤΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ΤΕΜΠΕΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΤΩΝ 700 ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΜΕ ‘ΑΜΕΣΟ ΚΙΝΔΥΝΟ’ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ‘ΑΠΟΘΑΝΟΝΤΑ’ ΣΥΝΤΡΟΦΑΚΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΔΕΜΙΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΕΣ ΕΣΥ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΩΝ 700 ΕΥΡΩ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΕΡΙ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΜΕ ‘ΔΕΞΙΑ ΤΣΕΠΗ’ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ‘ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΟ’ ΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ‘ΨΕΥΤΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ’, ΩΡΑ ΚΑΛΗ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ‘ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΧΑΒΟΥΖΑ’ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ(ΕΡΤ) ΚΑΙ ΠΟΣΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΚΟΜΑ, ΕΙΤΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ. ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΛΠΟ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ ΦΙΛΑΡΑΚΟΣ ΣΟΥ ΤΕΜΠΟΝΕΡΑΣ, ΚΑΘΟΤΙ ΟΡΓΑΝΟ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΔΙΧΩΣ ΙΧΝΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ, ΕΝΩ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΧΟΝΤΡΑ, ΕΙΤΕ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΩΣΤΑ, ΕΙΤΕ ΟΧΙ. ‘ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΛΟΙΠΟΝ’_.

    • Ο/Η V. είπε και λάλησε:

     Άκου φασιστάκο..

     Είναι γνωστός ο ρόλος της αστυνομίας ως φορέας της βίας του κράτους. Όμως εδώ δεν θα συζητήσουμε γι αυτό..

     Εδώ θα πούμε για την πραγματική δουλειά των μπάτσων… Αυτά τα κωλόπαιδα λοιπόν τσεπώνουν τους μισθούς τους την ώρα που όλοι οι άλλοι χάνουν τις δουλειές τους, για να κάθονται και να τρώνε τυρόπιτες στα έβερεστ και να ξύνουν τα παπάρια τους. Χρήσιμοι είναι μόνο όταν τους μαζεύουν και τους στέλνουν να βαρέσουν τον κόσμο που ζητάει το δίκιο του.

     Τώρα για τα περι επικινδυνότητας της δουλειάς τους και τα λοιπά κουραφέξαλα έχω να πω ότι όταν η δουλειά τους γίνεται πραγματικά επικίνδυνη (στέκονται δηλαδή απέναντι σε κανέναν πραγματικό εγκληματία) κάνουνε την κότα σαν πραγματικές λινάτσες που είναι.

     Τα παραπάνω προς αποκατάσταση της πραγματικότητας..

     Τώρα όσον αφορά την ΕΡΤ, μην πω και πολλά…. είμαι σίγουρος πως δεν θα τα καταλάβεις κιολας….Ένα πράγμα μόνο….Πλήρωνε φασιστάκο τον Μπόμπολα και τον Αλαφούζο να έχουνε τα κανάλια τους και αυτοί αφου σε βρήκανε κορόιδο καλά κάνουν να σε πατάνε στο κεφάλι….

     Τέλος… για πες κι από που τα έπαιρνε ο Τεμπονέρας και για ποιο λόγο? Γιατι άμα δεν μιλήσεις με στοιχεία, ξέρεις τι θα καταλάβω… ότι είσαι λέρα… και λες ψέμματα… (γνωστή άλλωστε η ταχτική για λινάτσες σαν και του λόγου σου…. κουφάλες δεξιοί…κρατικοδίαιτοι και άχρηστοι μια ζωή…)

     • Ο/Η TASOS είπε και λάλησε:

      ΑΚΟΥ ΔΩ “ΦΙΛΑΡΑΚΟ”, ΕΑΝ ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΕΙΜΑΙ “ΦΑΣΙΣΤΑΚΟΣ”, ΤΟΤΕ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑ ‘ΠΟΡΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΞΕΣΑΛΩΜΕΝΟΣ ΛΑΪΚΙΣΤΗΣ’, ΟΠΩΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ Η… ΑΣ ΠΟΥΜΕ “ΕΛΛΗΝΙΚΗ” ΑΡΙΣΤΕΡΑ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ Η “ΚΥΡΙΑ” ΕΡΤ ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΟΛΥ ΜΑ… ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ “ΚΥΡΙΛΕ” ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ… ΜΑΣ ‘ΣΝΟΜΠΑΡΙΣΕ’, ΠΡΑΓΜΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ‘ΜΕΓΑΘΗΡΙΟ’ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΑΠΕΞΩ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ‘ΚΟΥΚΛΑ’ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ… ‘ΠΑΝΟΥΚΛΑ’, ΜΠΑΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ‘ΑΔΙΚΗΣ’ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΕΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ, ΕΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ, ΤΑ ΤΣΙΜΠΑΓΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΑ ΚΟΡΟΪΔΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ, ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΣΥΖΗΤΗΤΙ. ΠΑΡΟΜΟΙΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΑΠ’ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ “ΚΥΡΙΟΝ” ΑΚΗ, ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟΡΟΥΦΙΑΝΕΪΚΟ ΤΡΟΠΑΙΟ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΑΙ ‘ΔΗΘΕΝ’ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΜΑΝΔΡΙΟΥ. ΓΙ’ΑΥΤΟ ΔΕ ΜΕ ΓΕΛΑΣ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟΛΑΪΚΕΣ ΣΟΥ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΠΟΛΑΙΑ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ ΜΕΛΟΔΡΑΜΑΤΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΛΑΣ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ ΕΜΕΤΙΚΩΝ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΡΤ, ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΖΑΜΑΝΙΑ ΣΚΥΛΟΒΡΩΜΑΓΕ ‘ΠΤΩΜΑΪΝΗ’ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΑΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΙΧΕ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ Μ’ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΣΕΠΡΑΤΤΑΝ ΧΟΝΔΡΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ‘ΧΡΥΣΑ ΚΑΙ ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΑ’ ΗΣΑΝ ΠΑΙΔΙΑ “ΤΟΥ ΛΑΟΥ” ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ‘ΔΕΝ’ ΠΑΤΑΓΑΝ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥΣ… ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΦΙΛΑΡΑΚΟ… ΕΦΘΑΣΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΤΑ ‘ΣΠΑΣΜΕΝΑ’ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ. ΓΙ’ΑΥΤΟ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η “ΑΞΙΟΤΙΜΗ ΛΑΪΚΙΣΤΙΚΗ” ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΜΕΛΟΔΡΑΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΧΥΝΕΙ ‘ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ’, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΡΜΟΖΕΙ_.

      • Ο/Η V. είπε και λάλησε:

       Καταρχάς φασιστάκο, μ’ αρέσει που έκανες γαργάρα ότι σχολίασα για τους χαραμοφάϊδες τους μπάτσους…. έτσι να κλείνουμε τα θέματά μας ένα ένα….

       Τώρα έτσι μια ερώτηση, περισσότερο για τις συστάσεις… Ποιοί είστε εσείς που σας σνόμπαρε η ΕΡΤ; Γιατί αν υποψιάζομαι καλά, τότε θα πρέπει να σταματήσω να σε λέω φασιστάκο, και να σε αποκαλώ ναζιστάκο… γνήσιο απόγονο των Γερμανοτσολιάδων… αυτών στην κατοχή φορούσαν τις κουκούλες και κατέδειδαν τον κόσμο ή γαμούσαν την κοινωνία όλη για ένα τενεκέ λάδι…. οπότε για πες μου για να μάθω είσαι από κείνουν που σε αποκλείσανε τα “πόρνοκάναλα”?

       Πάμε παρακάτω… η αμαρτωλή ΕΡΤ λες…. μάλιστα…

       Ας αφήσω κατά μέρους όλη την θεωρία περι σημασίας για την κοινωνία της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης… έτσι κι αλλιώς δεν νομίζω ότι θα καταλάβεις και πολλά και άρα δεν θα προσθέσει και τίποτα στην συζήτησή μας….

       Μήπως στην “αμαρτωλή ΕΡΤ” κουμάντο τόσα χρόνια έκαναν το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ; Μήπως ήταν ένα ακόμη παραμάγαζο σαν το, λέω εγώ τώρα, μουσείο της Ακρόπολης; (σημείωση: κοίτα μην μου βγείς τίποτα εργαζόμενος στο μουσείο της Ακρόπολης, με καταγωγή από Καλαμάτα γιατι θα πέσει πολύ δούλεμα μετά…). Ποιός έκανε κουμάντο στα οικονομικά της ΕΡΤ; Ας μην πάμε πολύ πίσω…. πόσα έπαιρνε ο Σίμος ο Κεδίκογλου; και πόσα έπαιρναν οι τόσες γραμματείς του; Μήπως στην νέα ΕΡΤ, την ΔΤ, είδες καμιά αξιοκρατεία?

       Φασιστάκο… αυτοί που σου πληρώνουν τις αφίσες και τα γραφεία… αυτοί κάνανε κουμάντο…. και έρχονται τώρα να μας το παίξουν και νοικοκύριδες…

       Και εσύ χαϊβάνι….. εσύ τράβα να δείρεις κανέναν ταλαίπωρο Πακιστανό που σου χαλάει την καθαρότητα της φυλή σου… ζωόν….

       Δεν πειράζει…. από Σεπτέμβρη σε βλέπω να αδειάζεις τις τσέπες σου για NOVA να δεις λίγο μπαλίτσα και να αφήσεις και τα πολιτικά που δεν σε πάνε….

       Επίσης ψιτ… φασιστάκο…. δες κι αυτό εδώ ρε… ίσως να σε προβληματίσει και να σκεφτείς τα πράγματα καλύτερα….

       Πλειστηριασμοί παντού, εκτός από το Mega με τις ευλογίες επτά τραπεζών, ενώ εχει ενέχυρο μέχρι και το σήμα.

      • Ο/Η ody είπε και λάλησε:

       ρε σουλι… έχει πλάκα το εξής. Το ποστ λέει για ΤΕΜΠΟΝΕΡΑ και εσύ σαν ναζιστάκος του κερατά αρχίζεις και λες ότι άσχετη μαλακία σου έρθει στο μυαλό.

       Η ερτ άλλο θέμα… αλλά καλά έκανε και δεν σας έπαιζε ρε για όλα αυτά που σου είπαν παραπάνω τα παιδιά.

       Αλλά όπως οι καινούργιες γενιές θυμούνται τους γερμανοτσολιάδες και τον ρόλο τους τότε, έτσι και οι επόμενες θα γνωρίζουν τις σχέσεις και το σπρώξιμο που έχετε φάει από εφοπλιστές και τα ρέστα ρε κουφάλα…

 4. Ο/Η EΘΝΙΚΙΣΤΗΣ είπε και λάλησε:

  ΑΝΤΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΡΕ, ‘ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗ’, ΨΙΤ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ, ΑΝΟΗΤΕ, ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΖΩΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ. ΕΝΩ ΕΣΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥΒΛΟ
  ΚΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ‘ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ’ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΑΤΡΕΥΕΙΣ, ΠΕΣ ΜΑΣ ΑΝΔΡΙΚΙΑ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ‘ΦΙΛΟΑΛΒΑΝΟΣ’ ΚΙΟΛΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΗΣ ‘ΑΡΧΙΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΤΡΙΑΣ’ “ΚΥΡΙΑΣ” ΡΕΠΟΥΣΗ ΤΗΣ ‘ΞΕΣΑΛΩΜΕΝΗΣ ΛΑΪΚΙΣΤΙΚΗΣ’ ΔΗΜΑΡ, ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΟΙΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΗΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΤΡΩΓΕ ΣΑΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ Ο,ΤΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΞΕΣΤΟΜΙΖΕΙ Η ΒΡΩΜΙΑΡΑ…!
  ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΓΙΝΑ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΟΣ, ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗ.

  • Ο/Η V. είπε και λάλησε:

   Καλώς την….

   Πριν τα πούμε και μαζί… Έτσι μια ερώτηση προς όλους…. γιατι γράφετε με κεφαλαία όλοι σας? Είναι επειδή και καλά “οι αρχαίοι έγραφαν με κεφαλαία”?

   • Ο/Η ΑΝΤΙΑΛΒΑΝΙΣΤΗΣ είπε και λάλησε:

    Οι ΑΛΒΑΝΟΙ είναι τα ΣΚΥΛΙΑ των αναρχικών αποβρασμάτων, αλλά και της αριστερίστικης ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ_.

    • Ο/Η V. είπε και λάλησε:

     Σίγουρα…
     δώσε τώρα τα χαιρετήσματά μου στον Roberto Chaidi….
     (http://blog.stigalaria.org/16066/)

    • Ο/Η ark είπε και λάλησε:

     Δεν ξέρω τι κάνουν οι Αλβανοί στο σύνολό τους. Ξέρω όμως ότι οι Αλβανοί-αποβράσματα (κάτι μαφιόζοι μαχαιροβγάλτες) τα βρίσκουν μια χαρά με τα Χρυσά Αυγά!

Σχολιάστε...