Εεε, όχι και χεστηκε ο κόσμος αν ένας Κένταυρος γίνει πρόεδρος της Ν.Δ !!

Βαγγέλης Μεϊμαράκης, Βασίλης ΜιχαλολιάκοςΕ, όχι και “χέστηκε ο κόσμος” αν ο Μεϊμαράκης είναι ο επόμενος πρόεδρος της ΝΔ; Δε χέστηκε καθόλου. Ο δημοκράτης πολίτης δε μπορεί να χέστηκε αν ένας Κένταυρος, ένας οπαδός της “δημοκρατίας των λοστών και της βίας” θέλει να είναι ο αυριανός αρχηγός της ΝΔ!

Βέβαια, υπάρχει και η άλλη πλευρά του ίδιου νομίσματος που λέει ότι τέτοιος αρχηγός ταιριάζει στη Δεξιά μιας και στην Ελλάδα υπάρχει και το κεντροδεξιό ΠΑΣΟΚ. Συμπλήρωσε και ο Σαμαράς λέγοντας πως θα πρέπει να το γυρίσει η ΝΔ στην πατριδοφροσύνη και στα υψηλά ιδανικά.

Όχι, δεν είναι τρελαίνεται κανείς με το ότι ένας Μεϊμαράκης είναι πιθανόν να βάλει υποψηφιότητα για πρόεδρος της Ν.Δ., που τέλος πάντων αυτό είναι και δικαίωμα κάθε μέλους της Ν.Δ. Το πρόβλημα είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι που βλέπουν Φως φαντασιαζόμενοι τον Μεϊμαράκη αρχηγό… και ακόμα χειρότερα φαντασιαζόμενοι τον Μειμαράκη πρωθυπουργό.

Οποία καθυστέρησης! Οποία βαρβαρότης!

Κι επειδή όσο σκέφτεσαι με ψυχραιμία τα της παραδοσιακής Δεξιάς στην Ελλάδα, τόσο αντιλαμβάνεσαι ότι σφάλλουν σφόδρα οι “καβάλα στ’ άλογο της εξουσίας” τεχνοκράτες όταν λένε ότι  οι γραμμές των πολιτικών χώρων δεν υφίστανται (οι λεγόμενες διαχωριστικές). Τότε καταλαβαίνεις ότι οι κόσμοι που ζουν οι άνθρωποι με διαφορετική πολιτική-κοινωνική νοοτροπία είναι πολύ διαφορετικοί.

Τι θέλω να πω; Ότι η Ν.Δ. κυβέρνησε με απύθμενης ανηθικότητας στελέχη και μετά από όλα αυτά και τα εκλογικά στραπάτσα… οι νεοδημοκράτες προσβλέπουν σε καλύτερες μέρες είτε με τον Αβραμόπουλο -“κύριος” δε λέω, αλλά δεν καταλαβαίνεις τι λέει ο άνθρωπος-, είτε από τον Κένταυρό Μεϊμαράκη, είτε από τον καραγκιόζη Ψωμιάδη –γνήσιο αντίγραφο του Μπερλουσκόνι (και θρύψαλα)-, είτε από τον Σαμαρά -τον άνθρωπο που τους έριξε την προηγούμενη κυβέρνηση του ’90-’93- είτε από την Ντόρα -την κόρη του Κόμη.

Σαμαράς και Αβραμόπουλος έχουν εμπειρία στο να κλείνουν “πολιτικά μαγαζιά”, έκλεισαν τα δικά τους τα οποία θα έδιναν “γροθιά στο κατεστημένο”, την οποία μόνο ο Καρατζαφύρερ κατάφερε να δώσει παραμένοντας στο προσκήνιο καλύπτοντας ένα υπαρκτό πολιτικό κενό.

Με τη Ντόρα μπορεί να είναι κάποιος μόνο και μόνο για να ολοκληρώσει την αποστολή του στα εγκόσμια κάποια στιγμή ο Μητσοτάκουλας! Τουλάχιστον ο Καραμανλής προανήγγειλε μηδενικές αυξήσεις και δύσκολες μέρες με συννεφιασμένη γκριμάτσα “Ευθύνης”, η προστατευμένη από τα ΜΜΕ Ντόρα απλά θα (χαμο)γέλαγε!

Οπότε τι μένει; Μία και μόνο επιλογή που ακούει στο όνομα… Παναγιώτης Ψωμιάδης!

Αν είναι δυνατόν!

Αυτός κατάφερε, γιατί περί κατορθώματος πρόκειται, να χαρίσει πρόστιμο 90.000 ευρώ επιχειρηματία με βενζινάδικο στη Θεσσαλλονίκη, τα οποία προέρχονταν από λαθρεμπόριο καυσίμων. Προσέξτε χρέη λαθρεμπορίου που είχαν βεβαιώσει οι αρμόδιες υπηρεσίες της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης προκατόχου του (πόσα χρόνια πίσω…) και έπρεπε να καταβεβληθούν στο δημόσιο. Δήλωνε μάλιστα μετά την πρωτοβάθμια καταδίκη του:

“Εξάλλου, το 80% των προστίμων που επιβάλλει γενικώς το Δημόσιο δεν πληρώνονται. Το κράτος χάνει καθημερινά εκατομμύρια ευρώ κι εγώ μείωσα το πρόστιμο, αν θέλετε, για να γίνει πιο ρεαλιστική η είσπραξή του. Όπως και έγινε”.

Αντί να ντρέπεται που συμβάλει έμπρακτα στο να διαμορφωθεί το 80% των απλήρωτων προστίμων των ημετέρων, ηθικολογεί και κάνει πολιτική πάνω στις βρομιές τους!

Φαντάζεται κανείς πόσα περισσότερα από τα 23 δισεκατομμύρια ευρώ θα χάριζε στις τράπεζες που κάνουν λαθρεμπόριο χρημάτων…

Κατηγορία: Ενημέρωση, Ιστορία, Κοινωνία, Πολιτική
Tags: , , , , , , , , , .


Σχόλια...

Σχολιάστε...