Κώστας Καραμανλής ο… “ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑΣ” !!

Τα “παπαγαλάκια” της ΝΔ που εμφανίζονται στο προεκλογικό της σποτ κερδίζουν άνετα το βραβείο της πολιτικά αισχρότερης διαφήμησης των τελευταίων ετών. Όχι γιατι είναι η μαύρη/γκρίζα διαφήμηση με τον παραδοσιακό ορισμό, όχι γιατί βρίζει ή σκοφαντεί ή γενικά είναι αυτό που λέμε “χτύπημα κάτω από τη ζώνη”, αλλά επείδή είναι η πιο μαύρη πολιτικά τοποθέτηση της ΝΔ απέναντι στο λαό και τα προβλήματά του.

Όταν ο πρωθυπουργός δεν έχανε την ευκαιρία το τελευταίο εξάμηνο να λέει “ας μην ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μία πρωτοφανή κρίση με παγκόσμιες διαστάσεις…” δε μπορεί να υποβαθμίζει τη νοημοσύνη ολόκληρου του ελληνικού λαού.

Ας θυμηθούμε λοιπόν τι έλεγε ο ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑΣ πριν λίγες εβδομάδες…

Δε μπορεί ο άνεργος να λέει ή να πιστεύει σε υπερβολές, ο νέος που αν και μορφωμένος αμοίβεται -αν είναι τυχερός- με λιγότερα από 700 ευρώ, δε μπορεί να έχει άδικο ο τετραωρίτης ή ο ανασφάλιστος, ούτε ο απολυμένος, ούτε αυτός που μετράει αντίστροφα για να πάρει δρόμο από το αφεντικό με πρόφαση την οικονομική κρίση.

Δε μπορεί να έχει άδικο ο κοσμάκης που έβλεπε επί χρόνια τις μεγαλοεταιρίες, με τα αμέτρητα πλοκάμια σε κάθε οικονομικό πεδίο, να παρουσιάζουν υπερκέρδη και να μη χάνουν ευκαιρία να διοργανώνουν φιέστες για να προβάλλουν τα υπερκέρδη τους, ενώ σήμερα στη δύσκολη συγκυρία δε συμμετέχουν στη διανομή του κόστους της κατάστασης. Του κοινωνικού κόστους που δημιούργησε η σκληροπυρηνική νεοφιλελεύθερη ασυμμετρη ανάπτυξη.

Εεεε, δε μπορεί τόσος κόσμος να κάνει λάθος!

Μία άλλη εκδοχή του σποτ, καταλληλότερη για την περίσταση…

Για την ιστορία τα προεκλογικά σποτ της ΝΔ μπορείτε να τα δείτε στις παρακάτω διευθύνσεις:

Κατηγορία: Εργασιακά Ζητήματα, Κοινωνία, Πολιτική
Tags: , , , , , , , , , , , .


Σχολιάστε...