Εργατάκο… αυτό είναι το “δημοκρατικό” κουκούλωμα του κοινοβουλευτισμού!

Από tvxs.gr.

Με 146 ψήφους υπέρ της παραπομπής του πρώην υπουργού και 144 ψήφους κατά της παραπομπής, έληξε η καταμέτρηση των ψήφων, σύμφωνα με ανακοίνωση του Προέδρου της Βουλής.

Κατά συνέπεια, η πρόταση για παραπομπή του κ.Παυλίδη δεν έγινε δεκτή, καθώς δε συγκέντρωσε την απαραίτητη απόλυτη πλειοψηφία(151) του συνολικού αριθμού των μελών της Βουλής.

Θεωρητικά η κυβέρνηση είχε 6 απώλειες( από το κυβερνητικό στρατόπεδο ψήφισαν 180) και η αντιπολίτευση 2 απώλειες( ψήφισαν 148). Σημειώνεται ότι οι βουλευτές του ΛΑΟΣ ψήφισαν με κλειστά ψηφοδέλτια.

Από τα 298 έγκυρα ψηφοδέλτια, τα 5 ήταν λευκά και τα τρία περιείχαν μόνο τη δήλωση “παρών”.

10810_0905041147

ΠΑΡΑ ΤΟ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!

Ας συνεχίσει να μας κυβερνά το 28-30% των υποστηρικτών της Ν.Δ. με την κοινοβουλευτική χούντα της συγκεκριμένης κυβέρνησης των κλεφτών και οι εισαγγελείς συνεργάτες !

.

Μήνυμα προς εξωγήινους πολιτισμούς…

Αν μπορούσαμε ως σύγχρονοι Έλληνες να στήλουμε ένα μήνυμα στους εξωγήινους πολιτισμούς εγώ θα διάλεγα αυτό (με λογοκριμένο τηλεοπτικό λογότυπο γιατί μπορεί να το ψάχνανε οι φίλοι εξωγήινοι και να διαπιστώνανε ότι έχει μεγάλη σχέση με τηλεπωλήσεις κατσαρολικών, μαξιλαροθηκών και μισάωρων χαμογελαστών διαφημιστικών σποτ, κανονικά πλυντήρια εγκεφάλου!):

Κατηγορία: Ενημέρωση, Πολιτική
Tags: , , , , , , , , , , , , , , .


Σχόλια...

Σχολιάστε...