Το ρεκτιφιέ σου Δέσποτα…

+ΡΕΚΤΙΦΙΕΙCON+Μετά από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες να επισκευαστεί το εικονιζόμενο ΙΧ, και αφού οι συνεργειάδες σήκωσαν τα χέρια ψηλά για την περίπτωσή του, την καθυπόταξη του «δαίμονα του κινητήρα» ανέλαβε ο σαμάνος του χωριού Δεσπότης ο οποίος, με τη Χάρη του Θεού πάντα, μπορεί και θεραπεύει προβλήματα μηχανικά, ηλεκτρολογικά, κάνει ευθυγραμμίσεις-ζυγοσταθμίσεις, διορθώνει εξατμίσεις, και γενικότερα οτιδήποτε ταλαιπωρεί το αυτοκινούμενο χριστιανικό ποίμνιο. Ο δε απλός αγιασμός είναι φθηνότερος, ενώ βοηθάει και προληπτικά.

Λέγεται μάλιστα, ότι το φόρτε του συγκεκριμένου Δέσποτα είναι το… ρεκτιφιέ σε παλιότερα μοντέλα με χρόνια προβλήματα στα οποία οι ιδιοκτήτες έχουν χάσει την πίστη τους. «Ούτε ο Λάζαρος τέτοια Ανάσταση» λένε με δάκρυα έκστασης στα μάτια οι τυχεροί που βλέπουν ιδίοις όμμασι την επιστροφή των τετράτροχών τους από τον άλλο κόσμο, αυτόν της φθοράς και απόσυρσης.

Περιττό να πούμε ότι οι απανωτές επιτυχίες έχουν φέρει περισσότερους πιστούς στην Εκκλησία, πολλοί εκ των οποίων μετά τον εκκλησιασμό περιμένουν καρτερικά στα “πιτς” πίσω από το Ιερό του Ναού αναφωνώντας «το ρεκτιφιέ σου Δέσποτα».

Τέλος, ενδιαφέρον έχει και η πρωτοβουλία κατοίκων από τις γύρω ενορίες, οι οποίοι προτρέπουν τον Δέσποτα να πρωτοτυπήσει και να ανεγείρει το πρώτο Εκκλησιαστικό ΚΤΕΟ (Ε-ΚΤΕΟ). Αυτός από την πλευρά του έχει δηλώσει ότι αναμένει το παραμικρό σημάδι από τον Ύψιστο για να εκκινήσει το πρότζεκτ…

Φωτό από τον Ηλία Γ. μέσω facebook

Κατηγορία: stigalaria poster, The Wall, Κοινωνία, Πολιτισμός, Στις Γρήγορες, Χαβαλές
Tags: , , , .


Σχόλια...

Σχολιάστε...