Γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε ποιός κυβερνά αυτόν τον τόπο;

Εξώφυλλο HOT DOC για τον Νίκο Γεωργιάδη, 2016

Γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε, το δεξί χέρι του Κούλη του Νεοφιλελευθερικούλη και υπεύθυνος για το ίματζ του στην εσωκομματική μάχη της προεδρικής εκλογής στη ΝΔ και έκτοτε υπεύθυνος για τον ύστερο πολιτικό σχεδιασμό της ΝΔ, πιάστηκε το 2011 στη Μολδαβία να πηδάει αγόρια κάτω των 16 ετών… πληροφορίες λένε. Συγκεκριμένα, συνελήφθη από τις μολδαβικές αρχές αλλά τη γλίτωσε χρησιμοποιώντας την τότε διπλωματική ιδιότητά του, ή με άλλα λόγια τη σκαπούλαρε στο όνομα του λαού ή των λαών που ως απεσταλμένος του ΟΗΕ υποτίθεται υπηρετούσε. Ποτέ δε δικάστηκε. Ακόμα και αργότερα που έχασε την ασυλία και τα θύματα κινήθηκαν εναντίον του, ο ίδιος δεν υπερασπίστηκε τον εαυτό του ως αθώο αλλά ως διπλωμάτη που ενέπιπτε σε κάποιο νομικό παράθυρο και δε μπορούσε να δικαστεί από δικαστήριο της Μολδαβίας. Διαστροφικός σεξοτουρισμός με διπλωματική κάλυψη…

Γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε, ότι το κόμμα των σεμνότυφων και καθωσπρεπιστών κρύβει, δίνει άσυλο και δουλειά πρώτης γραμμής με εξουσίες ακόμα και σε ανθρώπους που υπάρχουν στοιχεία για διαστροφή και σεξουαλικά εγκλήματα…

Το “πατρίς – θρησκεία – οικογένεια” ταιριάζεται γάντι από ορισμένους -από ότι φαίνεται- με το “λίγη κόκα και κανα πιτσιρίκι“. Οι οποίοι βέβαια, έχουν πάντα στο τσεπάκι τους την ταυτότητα του εξουσιαστή που τους παρέχει ασυλίες για παν ενδεχόμενο.

Κατά τα άλλα…

Αν ένας κοντινός του Τσίπρα φερόταν ως παιδεραστής με ανοιχτούς λογαριασμούς από το 2011, και υπήρχαν τα στοιχεία που υπάρχουν για τον Νίκο Γεωργιάδη, τότε δε θα το μαθαίναμε πρώτα από κάποιο “Κουτί της Πανδώρας” ούτε από καμιά ντουντούκα δεξιάς χροιάς. Πολύ περισσότερο δε θα χρειαζόταν ο ίδιος ο δημοσιογράφος που θα ενημέρωνε την κοινή γνώμη για τα εγκληματικά κατορθώματα του υποτιθέμενου κίναιδου ΣΥΡΙΖΑιου να μπει στον κόπο να πάει μόνος του στον Εισαγγελέα την υπόθεση.

Πολύ, πάρα πολύ πιο πριν, θα είχαν αναλάβει τον φερόμενο παιδεραστή πολιτικό της Αριστεράς η ΕΥΠ, οι υπηρεσίες ηλεκτρονικού και οργανωμένου εγκλήματος, οι υπηρεσίες κατά της πορνογραφίας και των εγκλημάτων κατά των παιδιών (με επισκέψεις στο σπίτι του γιατί αυτές οι διαστροφές δεν κόβονται!), το Χαμόγελο του Παιδιού, η Action Aid, και από άμβωνος θα έπαιρνε το λόγο ακόμα και η Μεγάλη των Μουσάτων Παιδεραστών Σχολή.

Το δε MEGANTENNASTARALPHASKAI σύμπλεγμα θα ανάγκαζε ακόμα και την κουτσή-Μαρία να ξεχάσει την κουτσαμάρα της, κι άλλους την καμπούρα τους, και όλοι μαζί να απαιτήσουν την αλήθεια για τον ομοφυλόφυλο αριστεροαναρχικό κίναιδο!

Το παραμύθι θα είχε αίσιο τέλος για τους φιλήσυχους νοικοκύρηδες, που είναι αλήθεια πως θα είχαν νιώσει μια ανατριχίλα για το τι κινδύνους κρύβει ο σοσιαλισμός για τους αμούστακους ανήλικους γιούς τους, μόνο εφόσον ο κίναιδος διασυρόταν μερόνυχτα στις οθόνες των τηλεοράσεων με χειροπέδες στα χέρια!

Το ερώτημα που θα απασχολούσε τις επόμενες ημέρες τους μεσάζοντες του κοινωνικού προβληματισμού και το πόπολο θα ήταν “αν μπορούν να μας κυβερνάνε εγκληματίες και παιδεραστές“. Και να το πράγμα θα έβρισκε το δρόμο του. Θα τη βρίσκαν, δηλαδή, οι ενδιαφερόμενοι για το καλό της πατρίδας την άκρη σε μια έκλαμψη εθνικής σύμπνοιας για το τι θα έπρεπε να γίνει για να δοθεί ένα τέλος στο “ηθικό και πολιτικό τέλμα“…

Από την άλλη, τίποτα από αυτά δεν φαίνεται να γίνεται στην περίπτωση του Νίκου Γεωργιάδη της ΝΔ, με αποτέλεσμα να είναι απαραίτητο κάποιος δημοσιογράφος να θυμίσει στις ελληνικές αρχές ένα γεγονός που αφορά δημόσιο πρόσωπο με πρώην διπλωματική ιδιότητα, το οποίο γεγονός δεν ήταν καθόλου underground, ίσα-ίσα βγήκε πριν λίγα μόλις χρόνια η φάτσα του κυρίου αυτού στα μολδαβικά πρωτοσέλιδα.

Γιαυτό, λοιπόν, αυτό που έχει περισσότερο ενδιαφέρον από αυτή την υπόθεση για τους ανοιχτομάτηδες, είναι ότι διακρίνουμε ποιός ελέγχει πραγματικά τους μηχανισμούς του ελληνικού κράτους (και ποι’ος όχι), ποιός είναι αυτός που μπορεί να τους κινητοποιεί ή να τους αδρανοποιεί, και με ποιά κριτήρια.

Πιο απλά… “ποιός κυβερνά αυτόν τον τόπο“…

Κατηγορία: stigalaria, Κοινωνία, Πολιτική, Πολιτισμός
Tags: , , , , , , , , , , , , .


Σχόλια...

Σχολιάστε...