στην αρχή κρυφτό και μετά κυνηγητό

«Μας έδιναν εντολές να κρυφτούμε» δηλώνουν οι αστυνομικοί

«Όπως αποκαλύπτουν αστυνομικοί, την ώρα που 50 κουκουλοφόροι με βαριοπούλες και τσεκούρια μετέτρεπαν σε πεδίο μάχης για μια ακόμη φορά το κέντρο της Αθήνας, οι εντολές που έπαιρναν οι αστυνομικοί που βρίσκονταν στην περιοχή ήταν να προστατεύσουν τους εαυτούς τους και να αποφύγουν οποιαδήποτε εμπλοκή», γράφει η εφημερίδα TA NEA.

“Μα είναι δυνατόν! Τι τούς έχομε τους μπάτσους…εεε να με συγχωράτε..τους αστυφύλακες ήθελα να πω. Απαράδεκτον. Τι? Ήταν μόνο 6? Ε να βάλομε περισσότερους! “.

eglima-sto-kolonaki

Τελικά μάλλον την σωστή εντολή δώσανε στους πραίτορες οι συντονιστές. Σιγά μην σπαταλήσουν τέτοια ευκαιρία/προβοκάτσια για λίγο παραπάνω καταστολή απέναντι σε “αναρχικους”(?). Έχουμε να δικαιολογήσουμε και τους νέους εξοπλισμούς καταστολής,τις παραγγελίες των οχημάτων εκτόξευσης νερού και τους νέο προσληφθέντες πραίτορες…Λουκούμι τους ήρθε η “αυθόρμητη εκδήλωση αλληλεγγύης” ούτε παραγγελία να την είχαν..

Συντηρητικές αναδιπλώσεις ενόψει λοιπόν, η “τέταρτη εξουσία” πιστή στον ρόλο της[1], [2] και η “βαθιά δεξιά” σε επιφυλακή…μυρίζει θύμησες.

Κατηγορία: Πολιτική
Tags: , , , , , , .


Σχόλια...

Σχολιάστε...