Τζήμερος… έτοιμο το πραξικόβλημα

tzhmeros_praksikophmaΓια όσους ενδιαφέρονται, ο Θάνος Τζήμερος καλεί σε πραξικόπημα την Παρασκευή 10/07/2015 και ώρα πρωινή, ενάντια στο σταλινικό καθεστώς καταπίεσης. Το πρόγραμμα θα έχει είσοδο σε υπουργεία και μέγαρο Μαξίμου, όπου και χρησιμοποιώντας κυρίως κλωτσιές οι συμμετέχοντες θα πετάξουν έξω από τα κτίρια τους εκλεγμένους πολιτειακούς άρχοντες.

Ο άνθρωπος που το Μάιο του 2012 είχε αποστείλει επιστολή στην Καγκελάριο Μέρκελ αποκαλώντας τη “εξοχοτάτη” και ζητώντας της να σκληρύνει τη στάση της απέναντι στη χώρα μας, έφτασε τώρα στο “αμήν” με τα εμπόδια που βάζει η Αριστερά στις ισοπεδωτικές διαθέσεις των πολιτικά συγγενών του από το Βερολίνο, των νεοναζί του νεοφιλελεύθερισμού!

Στη δημοκρατία όλοι έχουν το δικαίωμα να λένε την άποψή τους, και όλοι την άποψή τους έχουν το δικαίωμα να την αντιλαμβάνονται ως δημοκρατία.

Να ενημερώσουμε μόνο τον Τζήμερο ότι δεν άνοιξαν ακόμα οι θέσεις για την επόμενη κυβέρνηση Τσολάκογλου, ή εθνικού γύψου αν προτιμά καλύτερα.

Και για κάτι ακόμα τεχνικό: τουλάχιστον οι Συνταγματάρχες ήταν φασίστες του κερατά αλλά είχαν σώας τα φρένας. Για να κάνουν τη δουλειά τους έκαναν και την απαραίτητη προεργασία… ξεκίνησαν να ζαχαρώνουν κάτι ρεζερβουάρ τεθωρακισμένων στη Βόρεια Ελλάδα, για παράδειγμα. Δεν ανάρτησαν από την πρώτη μέρα, σε κάθε γειτονιά, έγγραφο με τίτλο “Πρόσκλησις δια Πραξικόπημαν” με περιγραφή του σχεδίου τους…

Τέλος, να θυμίσουμε ότι πρόκειται για ένα ακόμα περιστατικό αναφοράς, επευφημίας, ή -όπως τώρα- πρόσκλησης για οργανωμένες πράξεις ανατροπής του πολιτεύματος. Αυτά, σε μια ιστορική συγκυρία όπου και ο ίδιος ο λαός είχε τη δυνατότητα να μετέχει στις δημοκρατικές αποφάσεις και να μεταφέρει τη θέλησή του στις συζητήσεις που γίνονται σε ανώτατο πολιτικό επίπεδο στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Είθε, οι Εισαγγελείς να έχουν πολύ δουλειά…

image69

Κατηγορία: stigalaria, stigalaria poster, Ατάκα Δυνατή, Κοινωνία, Πολιτική, Πολιτισμός, Στις Γρήγορες, Χαβαλές
Tags: , , , , , , , , , , .


Σχόλια...

Σχολιάστε...