“ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ… MEGA”, που βλέπει όλες τις κοινωνικές ομάδες να ψηφίζουν “ΝΑΙ”

MEGA_difficult_timesΚατά τα φαινόμενα, οι κρίσιμες ώρες που περνάει η ελληνική δημοκρατία έγιναν η αφορμή να δώσουν οι καναλάρχες-μεγαλοκατασκευαστές-εφοπλιστές-τραπεζίτες όλοι μαζί ως ολιγάρχες τον “υπέρ πάντων αγών” της συντήρησης της διαπλοκής και της επιβίωσής τους.

Ειδικά τα ιδιωτικά κανάλια έχουν ξεσαλώσει σαν να μην υπάρχει αύριο. Και ίσως να μην υπάρχει τέτοιο αύριο για αυτούς σαν αυτό που απολάμβαναν μέχρι σήμερα.

Κρίσιμες ώρες για το MEGA (και τα άλλα παράνομα και πτωχευμένα ιδιωτικά κανάλια), λοιπόν, το οποίο δε διστάζει να πει στον αέρα μέσω της παρουσιάστριας του κεντρικού δελτίου της “εμείς τι φταίμε αν όλες οι κοινωνικές ομάδες ψηφίζουν ΝΑΙ“!! (πρώτο βίντεο)

Όσο για αυτούς που δυσανασχετούσαν για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ, ελπίζω -τουλάχιστον οι αγαθοί- να καταλαβαίνουν πόσο σημαντικό είναι σε τέτοιας εθνικής σημασίας διαδικασίες να υπάρχει ένα δημόσιο κανάλι/ραδιόφωνο για να κρατούνται κάποιες ισορροπίες. Χωρίς την ΕΡΤ η ενημέρωση ενός ολόκληρου λαού θα αφηνόταν στα στενά συμφέροντα μιας κλίκας της ολιγαρχίας.

Να μιλήσουμε στους γηραιότερους μπας και σωθεί κανένας από τα δόντια της προπαγάνδας!

Κατηγορία: stigalaria, stigalaria poster, Ενημέρωση, Κοινωνία, Πολιτική
Tags: , , , , , , , , , , .


Σχόλια...

Σχολιάστε...