Που είσαι κυρ-Εισαγγελέα να μαζέψεις τους νοσταλγούς των συνταγματαρχών;;

mpros710

 

Η εφημερίδα των στοχοφασιστών, ΣΤΟΧΟΣ, κυκλοφόρησε την Πέμπτη 5 Ιουλίου, τρεις μόλις ημέρες πριν τη διεξαγωγή ενός τόσο κρίσιμου δημοψηφίσματος για το μέλλον της χώρας, με το παραπάνω εξώφυλλο.

Το εξώφυλλο έχει στο ίδιο φορμάτ αλλά παραλλαγμένο το κείμενο της ερώτησης του δημοψηφίσματος το οποίο λέει:

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙ ΚΟΛΥΜΠΗΘΡΟΞΥΛΟ ΟΡΘΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΑΓΛΑΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΜΑΣΚΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΩΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ Η’ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ;

Το πρώτο που σκέφτεται κανείς όταν βλέπει πρωτοσέλιδη την προτροπή για προς τον Στρατό για ανατροπή του πολιτεύματος, σε ένα δημόσιο μέσο ενημέρωσης,  είναι:

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ;

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΛΕΙΦΑΔΙΑ;

Η ΕΣΗΕΑ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;*

Τώρα, το δεύτερο που μπορεί να σκεφτεί κανείς είναι πως γίνεται κάποιος ενήλικας να γράφει μια πρόταση σαν μικρό παιδί του δημοτικού με τόσα “ΚΑΙ” και χωρίς σημεία στίξης. Είπαμε… δε γουστάρουν την πολλή δημοκρατία ούτε και τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου, τουλάχιστον όμως να βάζουν κανα κόμμα και καμιά τελεία να μπορούμε να διαβάζουμε τις ανοησίες τους.

* Η ΕΣΗΕΑ είναι η μόνη δικαιολογημένη γιατί από εχτές ΚΑΝΟΝΙΚΑ θα έπρεπε να τρέχει και να μη φτάνει. Βροχή πέφτουν οι καταγγελίες πολιτών για διαστρεύλωση της πραγματικότητας, προπαγάνδα και χαλκευμένα ρεπορτάζ.

Το MEGA, για να τρομοκρατήσει τον κόσμο, έφτασε στο σημείο να δείξει φωτογραφία του 2012 από τη Νότια Αφρική , με δύο ηλικιωμένες γυναίκες να προσπαθούν να κάνουν ανάληψη σε ΑΤΜ…

11207367_1112793868736448_6487445605832375207_n-e1435675324329

yes_no

Κατηγορία: stigalaria, Ενημέρωση, Πολιτική, Πολιτισμός, Στις Γρήγορες
Tags: , , , , , , , , .


Σχόλια...

Σχολιάστε...