Συμβαίνει τώρα: πολιτικοί και επιχειρηματίες παίρνουν τα ΑΤΜ και την κατάσταση και στα χέρια τους

samaras_melisanidis_ATM

Συμβαίνει τώρα!

Φιλοευρωπαίοι πολιτικοί και επιχειρηματίες παίρνουν -επιτέλους!- την κατάσταση στα χέρια τους. Για την ακρίβεια: παίρνουν τα ΑΤΜ στα χέρια τους και τα φέρνουν κοντά στον χειμαζόμενο λαό που υποφέρει από τις πολιτικές ανευθυνότητας της Αριστεράς και των Ψεκασμένων.

Τα “περιφερόμενα ΑΤΜείναι συλλεκτικά καθώς δέχονται μόνο καταθέσεις και τα παρέχει η Τράπεζα της Ελλάδας και ο κύριος Στουρνάρας. Αυτή είναι η ύψιστη δοκιμασία που θα πρέπει να περάσουμε ως πατριώτες: να καταθέσουμε ενώ δεν έχουμε. Να δώσουμε τον οβολό μας ενώ είναι ξεκάθαρο ότι έχουμε ανάγκη να λάβουμε.

Ας αφήσουμε την μεμψιμοιρία, όμως, και ας ψάξουμε καλά βαθιά στις τσέπες και τα σεντούκια μας. Ας κοιτάξουμε τη γαλανόλευκη στο μέρος του σταυρού και να υποσχεθούμε: “Ναί, για την πατρίδα έχουμε κάτι ακόμα να καταθέσουμε“. Εμείς θα κάνουμε το χρέος μας και Αυτός που βλέπει από ψηλά θα μεριμνήσει κάνοντας το δικό Του.

Όλοι θα έχουν την ευκαιρία να προσκυνήσουν ή να κρατήσουν για λίγο έστω κάποιο θαυματουργό μηχάνημα για να πάρουν την ευλογία των αγορών. Η μονή Βατοπεδίου και ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος φρόντισαν ώστε να υπάρχουν κομποσκοίνια, βιβλία ευχών, και σταυρουδάκια για να βοηθηθεί το ποίμνιο στην προσευχή του για να φύγει το Κακό που καταπλακώνει 5 μήνες τώρα την ορθόδοξη πατρίδα μας.

Να σημειωθεί ότι πρώτοι κάνανε το χρέος της προσφοράς οι μεγάλοι άνδρες του ελληνικού επιχειρείν, οι οποίοι κατέθεσαν πρώτοι στα ειδικά ΑΤΜ το συμβολικό ποσό των 10 ευρώ έκαστος. Υποσχέθηκαν μάλιστα ότι:

  • για κάθε 1% που θα μειώνεται ο ο εταιρικός φόρος αυτοί θα προσφέρουν σε ΜΚΟ το 0.000001% των κερδών τους,
  • ενώ για κάθε 5% αντίστοιχης μείωσης θα δίνουν ένα κοντέινερ με εξοπλισμό για πρώτες βοήθειες σε εξαθλιωμένους συμπολίτες μας που επιχειρούν την αυτοκτονία. Είναι κάτι ελάχιστο για να περιοριστεί το λυπηρό αυτό φαινόμενο που, όπως λένε οι ίδιοι οι μεγάλοι αυτοί άνδρες: “πρέπει να σταματήσει, και θα σταματήσει“.

Κατηγορία: stigalaria, Πολιτική, Πολιτισμός, Χαβαλές
Tags: , , , , , , , , , , .


Σχόλια...

Σχολιάστε...