Εξίσωση Μάζας-Ενέργειας Ψευτοπατριωτισμού!

Εξίσωση Μάζας Ενέργειας του ΠατριωτισμούΕίναι περίεργοι οι καιροί, καιροί δημοψηφίσματος. Ευτυχώς, όμως, διαθέτουμε πλούσια ιστορική μνήμη και τεχνικά εργαλεία για την ερμηνεία τους. Ορίστε λοιπόν μια φόρμουλα που υπολογίζει το επίπεδο του ψευτοπατριωτισμού και πατριδοκαπηλίας κάθε ομιλητή που θα έχουμε την τύχη  και χαρά να μας απαγγέλει νυχθημερόν λόγους περί της αγάπης και προστασίας της πατρίδας… μέσω υποταγής και άνευ όρων παράδοσης.

Κατά αναλογία της γνωστή εξίσωση μάζας-ενέργειας του Αϊνστάιν, E = mc^2, έχουμε:

Ψευτοπατριωτισμός = Καταθέσεις * ΤαχύτηταΠροςΑΤΜ^2

Η εξίσωση ουσιαστικά προβλέπει ότι όλη η επιχειρηματολογία κάθε ψευτοπατριώτη θα αρχίζει και θα σταματάει σε ένα υποθετικό -ως προς την ύπαρξη και το ύψος- χρηματικό κομπόδεμα το οποίο διαθέτει ο κάθε Έλληνας πολίτης, και το οποίο θα πρέπει να διαφυλαχθεί με ΚΑΘΕ μέσο και θυσία.

Άνθρωποι που για 5-10-20 χιλιάρικα (τα οποία ήταν 30-40 αλλά τους τα μάσησαν ήδη, αλλά πιστεύουν ότι όσα απόμειναν θα μείνουν να αυγατίσουν…) είναι ικανοί και έτοιμοι από καιρό να εκχωρήσουν το μέλον το δικό τους, των παιδιών τους, μιας χώρας ολόκληρης για πολλές γενιές.

Για να περισώσουν την ίδια την απόδειξη της ασημαντότητάς τους, την απόδειξη ότι όλη τους της ζωή τους εκμεταλλεύονταν με αντάλλαγμα το σημερινό ζωφερό παρόν.

Πόση μεγαλήτερη αγάπη για την “πατρίδα” και το “έθνος”…;

Κατηγορία: stigalaria poster, Κοινωνία, Οικονομία, Πολιτικές Αναλύσεις, Πολιτική, Πολιτισμός
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , .


Σχόλια...

Σχολιάστε...