Οι “φιλοευρωπαίοι” στο δρόμο για να σπάσουνε τον τρόμο

Πλατεία Συντάγματος

Η παραπάνω είναι άποψη από την πρόσφατη συγκέντρωση στην Πλατεία Συντάγματος με αφορμή τις διαπραγματεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης με τους εταίρους. Και αυτό ήταν ένα μόνο μέρος από τις εκδηλώσεις που έγιναν στην Ελλάδα, σε ένα βαθμό και πανευρωπαϊκά σε μεγάλες πόλεις. Αυτό πάνω κάτω το είδαμε…

Αυτό για το οποίο δε μάθαμε πολλά, ίσως και τίποτα, είναι ότι πριν δύο μέρες (Κυριακή 15/02/2015) είχε διοργανωθεί μέσω Facebook ακόμα μία μεγαλειώδης συγκέντρωση, αυτή τη φορά από τους “φίλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης”. Και φυσικά βούλιαξε το Σύνταγμα από τους μετά βίας 30 “φιλοευρωπαίους” διαδηλωτές. Λιγότεροι από όσοι χρειάζονται για να ταϊστούν τα περιστέρια πασατέμπο.

Ελπίζουμε να μη φτάσουμε στο σημείο κυρίες φορώντας γούνες και αρκετά αξεσουάρ να διαδηλώνουν όπως στο Κολωνάκι πίσω στα 1980. Ο κίνδυνος του σοσιαλισμού, βλέπετε!

Δε θα ήταν politically correct να τους χαρακτηρίσουμε προδότες, οπότε καλύτερα να τους πούμε “φίλους των δανειστών μας“, αλλά ακόμα και έτσι να είναι αυτοί οι δανειστές φαίνεται να μην έχουν πολλούς φίλους στην Ελλάδα.

Πλατεία Συντάγματος φωτογραφία από τον @giopso

Κατηγορία: stigalaria, Διάφορα, Κινήματα, Κοινωνία, Πολιτική, Στις Γρήγορες
Tags: , , , , , , , .


Σχόλια...

Σχολιάστε...