Το Ποτάμι είναι η απόδειξη ότι ο χιπστεροναζισμός είναι παρών

theodorakis

Σταύρο, ώρα είναι να μας πεις ότι οραματίζεσαι τίποτα χιπστεροπογκρόμ!

—:{Χ}:—

Ποτάμι: Κανόνες για το πόσοι μετανάστες θα ζουν σε κάθε γειτονιά, να φεύγουν όταν δεν έχουν δουλειά

Δεν ξέρω αν ο Σταύρος Θεοδωράκης προσάρμοσε τις «θέσεις» του προσωπικού κόμματος που διατηρεί στο ακροατήριο του Αγίου Παντελεήμονα στο οποίο απευθύνθηκε σήμερα αλλά σίγουρα οι απόψεις που διατύπωσε για τη μετανάστευση αξίζει να λάβουν δημοσιότητα.

Ο σπουδαίος αυτός προοδευτικός ηγέτης που ήρθε να γκρεμίσει το παλιό και να φέρει το νέο, το καινοτόμο και το διαφορετικό, μεταξύ άλλων, υποστήριξε:

 • Δεχόμαστε νόμιμους μετανάστες ανάλογα με τις ανάγκες που έχουμε σε δουλειές. Μετανάστες που έρχονται νόμιμα, έχουν χαρτιά και δεν πέφτουν θύματα εκμετάλλευσης. Και φεύγουν όταν τελειώσει η δουλειά τους.
 • Κάθε γειτονιά πρέπει να έχει όσους μετανάστες μπορεί να αντέξει. Πρέπει να αποτρέπουμε την γκετοποίηση που με την σειρά της παράγει εγκληματικότητα και θρέφει τα κυκλώματα εκμετάλλευσης των μεταναστών και των προσφύγων.
 • Θα πρέπει να υπάρχει πολιτική κοινωνικής ένταξης μεταναστών και προσφύγων σε όλες τις πόλεις ανάλογα με τον πληθυσμό και τα τοπικά χαρακτηριστικά της αγοράς.
 • Η τοπική αυτοδιοίκηση πρέπει να βάζει κανόνες για το πόσοι μετανάστες μπορούν να ζουν σε μια περιοχή και σε συνεργασία με το κράτος να ελέγχει πόσοι μένουν σε κάθε διαμέρισμα και υπό ποιες συνθήκες.
 • Οι μετανάστες και οι πρόσφυγες που θέλουν να μείνουν στην Ελλάδα πρέπει να μιλάνε τη γλώσσα μας και να αποδέχονται τις ευρωπαϊκές αξίες.

Με λίγα λόγια: οι νόμιμοι μετανάστες δεν θα ζουν όπου γουστάρουν, θα πρσαρμόζονται στην αγορά της γειτονιάς τους κι όταν μένουν άνεργοι, να πηγαίνουν από εκεί που ήρθαν. Παλιά τους έλεγαν σκλάβους.

Από την Κίνηση Απελάστε το Ρατσισμό

Κατηγορία: Αναδημοσιεύσεις, Ενημέρωση, Κοινωνία, Πολιτική, Πολιτισμός
Tags: , , , , , , .


Σχόλια...

 1. Ο/Η Dimman Lach είπε και λάλησε:

  Οι ευρωπαικες αξιες ειναι αυτες της αγορας να υποθεσω. Αφου η αγορα υποδεικνυει το ποσοι θα πρεπει να ρχονται θα κανει το ιδιο και για το ποιοι θα ερχονται; ε;

  • Ο/Η Dimman Lach είπε και λάλησε:

   της ευρωπαικης αγορας για να γινω πιο συγκεκριμενος…
   ο συριζας θα σας υποχρεωσει να φιλοξενειτε ολοι απο εναν μεταναστη νοικοκυραιοι. ετοιμαστειτε!

 2. Ο/Η UrbanToilet είπε και λάλησε:

  “Οι μετανάστες και οι πρόσφυγες που θέλουν να μείνουν στην Ελλάδα πρέπει να μιλάνε τη γλώσσα μας”

  Αφιερωμένο (κ πλέον κλασσικό): https://www.youtube.com/watch?v=fYGNYaILE8I

  • Ο/Η ark είπε και λάλησε:

   Ναι όλα τα ελληνόπουλα που την κάνουν από Ελλάδα σαν τα μυρμήγκια που τους ρίξαν νερό στη φωλιά και πάνε Ντουμπάι, Ολλανδίες, Σουηδίες, Γαλλίες κλπ
   μιλάνε όλοι φαρσί τα ξενικά… Ας διαβάσουμε καμια εμπειρία από αυτά τα παιδιά, όπου λένε ξεκάθαρα ότι λόγω γλώσσας υπάρχει και ρατσισμός
   και δυσκολία να σε αποδεχτούν. Αλλά έτσι είναι δε μαθαίνουμε από την ιστορία μας ως λαός.

Σχολιάστε...