Το ‘χεις χάσει το μυαλό “πατριώτη”!!

periandros, Περίανδρος, Αλέξανδρος Ανδρουτσόπουλος, ΧΑΟ “Περίανδρος”, Αντώνης Ανδρουτσόπουλος, ο οποίος κατηγορείται για την τριπλή απόπειρα δολοφονίας του 1998, αφού ήταν φυγόδικος για 7 χρόνια, και αφού έφτασε η στιγμή η πολιτική ηγεσία να απειλήσει τους αξιωματικούς της Αστυνομίας για “συνταξιοδοτήσεις” αν δεν τον συλλάβουν (διότι ήταν γνωστό ότι κάποιοι εκ των έσω τον προστάτευαν – γιαυτό και οι απειλές…) τελικά εμφανίστηκε οικιοθελώς εν έτει 2005 σε ένα αστυνομικό τμήμα και είπε τα εξής:

«Γεια σας, είμαι ο Αντώνης Ανδρουτσόπουλος και ήρθα να παραδοθώ. Εκκρεμεί σε βάρος μου ένταλμα σύλληψης».

Ήδη το 2004 είχε καταδικαστεί ερήμην του σε 4 χρόνια  -κατά συγχώνευση- για “πλημμεληματικές” πράξεις ως αναφορά το συγκεκριμένο περιστατικό. Το 2006 καταδικάστηκε σε πρώτο βαθμό σε 21 χρόνια κάθειρξης και αυτές τις ημέρες -από την 18/02/2009- εκδικάζεται στο Εφετείο, Λουκάρεως και Λ. Αλεξάνδρας η έφεση του «Περίανδρου», Αντώνη Ανδρουτσόπουλου.

Να τονίσουμε ότι οι συναυτουργοί των ενεργειών αυτών δεν εντοπίστηκαν ποτέ και παραμένουν ελεύθεροι να συνεχίσουν το έργο τους υμνώντας την “Ελλάδα”, τη “Λευκή Φυλή” και…. “Τον Φασισμό” !!

Ο ίδιος και οι συν αυτώ “αγωνιστές” με τα ξυρισμένα κεφάλια, λένε ότι “διώκεται για τις ιδέες του“. Εν μέρει αυτό γίνεται, βέβαια οι ιδέες του αυτές τον ώθησαν σε εγκληματικές πράξεις όπως: σύσταση συμμορίας, απόπειρες δολοφονιών, και άλλα όμορφα τα οποία το δικαστήριο για μία ακόμα φορά θα επιβεβαιώσει!

Δε θα σταθούμε στο τί και πώς. Αρκετά από αυτά είναι γνωστά και παραπέμπουμε στις αναφορές στο τέλος του άρθρου. Άλλωστε κοντός ψαλμός και για την δικαστική απόφαση. Θέλουμε όμως να σταθούμε και να διαβάσουμε 10 αράδες σκέψεων-έκφρασης του ανθρώπου αυτού, ο οποίος -από ότι φαίνεται- αποτελούσε “πρότυπο” για τις ιδέες του και την όλη στάση του. Θα πει κάποιος -και ορθά- “τι ψάχνεις ρε αδερφέ τώρα…“. Τίποτα, είναι μια καλή απάντησή, δεν είναι ο σκοπός ούτε να αποδείξουμε κάτι. Είναι απλά το ενδιαφέρον να δούμε πως σκέφτεται ένας κατά τα φαινόμενα ψυχασθενής, αποδεδειγμένα κατά συρροή εγκληματίας, φορέας μίας ιδεολογικής προκάλυψης! Και αν τον αντιμετωπίσουμε ως ιδεολόγο, είναι το ενδιαφέρον να δούμε πως εκφράζεται η Ιδεολογία του Μίσους για το διαφορετικό, η οποία ωθεί σε εγκληματικές πράξεις ξεσηκώνοντας συμβολισμούς… όπως ο Περσέας και η Μέδουσα της πρόσφατης… Μυθολογίας!

Ένα ποίημα

που δυστυχώς λείπει από το “Ανθολόγιο” του Δημοτικού σχολείου:

«Οι σοφοί μας θεωρούν επικίνδυνους
Οι επικίνδυνοι, επικίνδυνα σοφούς
Και οι τρελοί-σοφοί, τα στοιχιακά πλάσματα
και οι περιθωριακοί πάσης φύσεως,
μας θεωρούν πιο περιθωριακούς
ακόμη και απ’ τους ίδιους…».

«Ανίκητος κι εγώ,
λεύτερος και ζωντανός,
φανατισμένος και
δυνατότερος από ποτέ,
χαμογελώ και βροντάω στο
πλευρό σας
».

“Περίανδρος”

Και μια εθνικοσοσιαλιστική επιστολή

του ιδίου “μέσα από ένα κοχύλι“, σε καλά ελληνικά με τίτλο “Είμαι ο Περίανδρος” η οποία μας προτρέπει να κόψουμε το κεφάλι της Μέδουσας με το σπαθί μας σαν σύγχρονες εκδοχές του Περσέα.

Είμαι ο ΠΕΡΙΑΝΔΡΟΣ που η μοίρα με έχει ορίσει να πολεμάω πάντοτε ΠΕΡΙ-ΑΝΔΡΩΝ. Ασπάζομαι την ευλογία του πατρός μου να συνεχίζω δίχως τίποτα να μπορεί να με σταματά και σας τραγουδώ τον όρκο μου μέσα από ένα κοχύλι…

“Όταν ύστερα από αμέτρητες προσωπικές θυσίες, οι γύρω μου αδιαφορούν ώστε να πράξουν την δική τους, τότε αναλαμβάνω και πάλι την υποχρέωση να θυσιαστώ για μια ακόμη φορά!”

Έχετε αυτό στο νου σας ως σκοπό ζωής, διότι πάνω κι απ’ την γενναιότητα, είναι το πείσμα που θα μας ωθήσει στην Νίκη. Οι μεγάλοι φιλόσοφοι των δύο τελευταίων αιώνων μίλησαν για “τη δύναμη της θελήσεως”, για την ισχύ που μπορεί ν΄ απορρεύσει από μία τεράστια βούληση. Στον αιώνα που έρχεται ας κάνουμε πράξη, εμείς ξεχωριστά, την δικιά μας φιλοσοφία:

“Την θέληση της Δυνάμεως”. Μια βούληση τρομακτική που θα εκρεύσει απ’ τ’ ατσάλινα κορμιά μας, την σιδηρά μας ψυχή και τα τείχη του πνεύματος μας. Μια θέληση όχι ως προσπάθεια, αλλά φυσική απόρροια της συμπαγούς μας δυνάμεως που δεν θα μπορεί να εκτονωθεί πουθενά αλλού πέρα απ’ τον Αγώνα.

Η Δύναμις έγκειται στην Νεότητα. Η Νεότης οφείλει να είναι Δυνατή και Δυνατοί είναι μόνον εκείνοι που ξεπερνούν την ανωνυμία μέσα από την δράση. Ευχαριστήστε τους εχθρούς που μας το ανεγνώρισαν διώκοντάς μας. Και στη συνέχεια πολεμήστε τους. Πολεμήστε τους λυσσαλέα διότι… ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ.

Φθάνει μια μέρα που οι προσωπικές περγαμηνές, η συλλογική ιστορία και προπάντων η Πίστις θα ξεπηδήσουν και πάλι ως αξίες απ’ τα βάθη των αιώνων για ν’ αποκτήσουν την ΝΕΜΕΣΙ. Το κεφάλι της Μέδουσας βρίσκεται στην αιχμή, στην κόψη του σπαθιού σας, την ιερή. Τολμήστε λοιπόν ως ο νέος Περσέας! Υποσημειώνω τέλος με το μήνυμά μου προς όλους τους συντρόφους την εξής διαβεβαίωση:

Το να είναι κανείς πραγματικός Εθνικοσοσιαλιστής, αυτό είναι το σπουδαιότερο αγαθό που μπορεί να κερδίσει Λευκός άνθρωπος. Το να είναι δε πραγματικός Έλλην, αυτό είναι το σπουδαιότερο αγαθό που μπορεί ν’ αποκτήση ο ανώτερος Εθνικοσοσιαλιστής!

ΠΕΡΙΑΝΔΡΟΣ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ

.

Το ‘χεις χάσει το μυαλό “πατριώτ……τηηη”!!

Δείτε:

 

Κατηγορία: Κοινωνία, Πολιτική
Tags: , , , , , , , , , , .


Σχόλια...

  1. Ο/Η motorcycle boy είπε και λάλησε:

    Σωστός! Δεν του τραβάνε μια μετάφραση του γράμματος να το στείλουν στους συντρόφους του κατά Ντόιτσλαντ μεριά; Να καταλάβουν και εκεί πέρα οτι τζάμπα έφαγε τα ξόδια του ο Αδόλφος -αφού δεν ήταν Έλληνας ήταν γιαλαντζί εθνικοσοσιαλιστής.

    Υ.Γ.: Το οτι δεν δικάζεται ένα άτομο αλλά μια ιδεολογία είναι το ζουμί της υπόθεσης. Μέχρι και δίπλα στους Χρυσαυγίτες είμαι πρόθυμος να διαδηλώσω για το συγκεκριμένο θέμα. (Θυμίζω οτι στην καταδίκη κάποιας άλλης ιδεολογίας είχε στηριχτεί το Ιδιώνυμο).

Σχολιάστε...