Με 1.360.000 συν μερικά ευρώ που δεν μπορεί να προσδιορίσει ακόμα “επιδότησε” η κυβέρνηση τη Λευκίμμη

Καλός ο συλλογισμός του πιτσιρικά του κάτωθεν ποστ αλλά η κυβέρνηση έχει ξεφύγει από το επίπεδο του ύπνου. Τώρα φοράει τα καλά της (μπλε η πράσινα όπως τα ματ και τα κόμματα) και “πηδάει” μαζί με το κεφάλαιο, εργατική τάξη και κοινή γνώμη.
Χαρακτηρηστικό παράδειγμα η αντιμετώπιση των κατοίκων της Λευκίμμης που αντέδρασαν και συνεχίζουν να αντιδρούν στο “πήδημα”. Για να καταφέρει να τους καταστείλλει βοηθώντας στην “πράξη” το κεφάλαιο, σκόρπισε μερικά εκατομμύρια ευρώ.

Για τη Λευκίμμη χρησιμοποιήθηκαν 1.698 αστυνομικοί και το δημόσιο πλήρωσε 1.360.000 συν μερικά ευρώ που δεν μπορεί να προσδιορίσει ακόμα!….

Σύμφωνα με απάντηση που έδωσε το Υπουργείο Εσωτερικών και υπογράφει ο Υφυπουργός Παν. Χηνοφώτης, στη Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Α. Γκερέκου, κατά το χρονικό διάστημα 8-1-2008 έως 17-12-2008, για τη λήψη μέτρων τάξεως στο ΧΥΤΑ Νότιας Κέρκυρας μετακινήθηκαν συνολικά 1.698 αστυνομικοί (Διμοιρίες Αποκατάστασης Τάξεως και Μέτρων Τάξης Αττικής και Θεσσαλονίκης και Διμοιρίες Υποστήριξης).

Σε ό,τι αφορά το χρηματικό ποσό που δαπανήθηκε για τις ανωτέρω μετακινήσεις, το συνολικό ποσό για τη στέγαση, σίτιση και κάλυψη οδοιπορικών εξόδων του μετακινηθέντος προσωπικού ανήλθε στα 1.360.000 ευρώ περίπου. Σημειώνεται ότι το ποσό δεν είναι δυνατό να προσδιορισθεί ακριβώς, δεδομένου ότι εκκρεμεί η εκκαθάριση των υπομνημάτων οδοιπορικών εξόδων του προσωπικού.

Τέλος στην ίδια απάντηση του Υπουργείου Εσωτερικών σημειώνεται σχετικά με την παραμονή των ενισχυτικών δυνάμεων, ότι «η απόσυρσή των εν λόγω δυνάμεων θα πραγματοποιηθεί ανάλογα με τις συντρέχουσες καταστάσεις».

από το blog της λευκίμμης για το χυτα

Κατηγορία: Αναδημοσιεύσεις, Κοινωνία, Πολιτική
Tags: , , , .


Σχόλια...

  1. Ο/Η ark είπε και λάλησε:

    Δηλαδή, πόσο ακριβώς έχει πληρώσει ο ελληνικός λαός ώστε να αναχαιτίζονται τα τελευταία 5 χρόνια οι διαδηλώσεις των φοιτητών-εργαζόμενων;;

    Για την πρώτη περίπτωση μπορούμε και να το δούμε και ανάποδα: πόσα χρήματα έχουμε πληρώσει για να φέρουμε ως χώρα τα ιδιωτικά πανεπιστήμια και τα κολέγια στην Ελλάδα;;

    Καλά το λένε οι δεξιοί: “ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ”.

Σχολιάστε...