Και Ιερή Παντόφλα έχω λέμε!

Ο κόσμος έχει τα προβλήματά του και οι παπάδες ακόμα πουλάνε υπηρεσίες σε όποια συμφέροντα έχουν ανάγκη λίγη “Θεία Χάρη”, μοιράζουν χαϊμαλιά και κομποσκοίνια, τίμια ξύλα που δεν τελειώνουν ποτέ, αγιασμούς από νερό βρύσης, και όλα αυτά τα ωραία που έχουμε δει κατά καιρούς.

Όμως ποτέ μη λες ποτέ για ένα ακόμα ρεκόρ ανοησίας. Αυτή τη φορά το “μηδένισαν” παραδίδοντας την ΙΕΡΗ ΠΑΝΤΟΦΛΑ του Αγίου Διονυσίου, παρακαλώ, στο νέο πλοίο μίας εταιρίας.

Φαντάζομαι θειάδες να σταυροκοπιούνται μπροστά στην Ιερή Παντόφλα…

ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΠΙΑ!;

~~~~

svhppuim[6]

Η ιερή παντόφλα του Αγ. Διονυσίου στο «Νήσος Κεφαλονιά»

Πανηγυρικό χαρακτήρα έλαβε το πρώτο τακτικό δρομολόγιο της KEFALONIAN LINES στην γραμμή ΚΥΛΛΗΝΗ-ΖΑΚΥΝΘΟΣ.

Το επιβατικό κοινό και η κοινωνία της Ζακύνθου αγκάλιασε το εγχείρημα της Εταιρείας μας και το πλοίο, ενώ η Εκκλησία παρέδωσε στο πλοίο την ιερή παντόφλα του Αγίου Διονυσίου, πολιούχου του νησιού, τιμή που αποδίδεται σε πολύ σημαντικές στιγμές για το νησί.

Η παράδοση πραγματοποιήθηκε με ειδική τελετή αμέσως μετά την άφιξη του πλοίου στο λιμάνι, ενώ ακολούθησε αγιασμός, στον οποίο παρευρέθηκε πλήθος κόσμου και επιβατών.

Η KEFALONIAN LINES, ο πλοίαρχος του Πλοίου και όλο το προσωπικό  ευχαριστούν από καρδιάς την ζακυνθινή κοινωνία και τον Ηγούμενο της Ιεράς Μονής του Αγ. Διονυσίου για την μεγάλη τιμή που έκαναν στο πλοίο μας , ενώ από την πλευρά της η Εταιρεία μας υπόσχεται ότι θα σταθεί αντάξια των προσδοκιών του νησιού.

Η ιερή παντόφλα του Αγ. Διονυσίου τοποθετήθηκε σε ειδική λάρνακα και θα παραμείνει τοποθετημένη στο κεντρικό σαλόνι του «ΝΗΣΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ».

Με εκτίμηση,

Για την KEFALONIAN LINES SHIPPING Co.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ Δ. ΛΥΚΟΥΔΗΣ

Κατηγορία: Διάφορα, Κοινωνία, Χαβαλές
Tags: , , , , , , .


Σχόλια...

Σχολιάστε...