Το άρλεκιν και το πορνό του καλού χρυσαυγίτη

gay HitlerΣχολιάζοντας το υλικό που βγαίνει καθημερινά στη δημοσιότητα από τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί για τη ναζιστική συμμορία ΧΑ, ο Θ. Καρτερός γράφει στην ΑΥΓΗ το παρακάτω και μας θυμίζει ένα περσινό άρθρο της Γαλαρίας το οποίο έβλεπε μακρύα. Τότε επισημαίναμε τον ερωτισμό που έδειχναν διάφορα κείμενα της ΧΑ για καταστάσεις βιαιότητας και διαστροφής.

Διαβάστε Ρίξτε το άρθρο του Καρτερού και ρίξτε μια ματιά και στο παλιότερο κειμενό της Γαλαρίας.

του Θ. Καρτερού

Μπορεί να μην τα καταφέρνουν και τόσο καλά στην Ιστορία και να πιστεύουν ότι ο Κολοκοτρώνης λεγόταν Κωνσταντίνος, πιθανώς και ο Κανάρης Θόδωρος. Μπορεί επίσης να μην τα καταφέρνουν και τόσο καλά στα ελληνικά, αφού μιλούν με εκατό λέξεις και διακόσιες παραλλαγές μουγκρητού. Μπορεί τέλος να μην τα καταφέρνουν τόσο καλά ούτε στην τέχνη του ηθοποιού, αφού είναι ελεεινοί στον ρόλο του χριστιανού ορθόδοξου ή στον ρόλο “εμείς δεν είμαστε ναζί” ή και στον ρόλο του αθώου θύματος άδικων διώξεων.

Αλλά στα όπλα -ναι. Εκεί τα καταφέρνουν μια χαρά. Αν κρίνουμε τουλάχιστον από τα βίντεο και τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν κατά δεκάδες στις δικογραφίες, στις εφημερίδες και στο διαδίκτυο. Θαυμάζεις τα μαχαίρια, τις ξιφολόγχες, τα πιστόλια, τα αυτόματα που ο καθένας τους κατέχει -νόμιμα ή παράνομα δεν έχει σημασία. Θαυμάζεις τον τρόπο που τα κρατούν και πυροβολούν αθώες ταμπέλες. Αλλά περισσότερο απ’ όλα θαυμάζεις το ύφος με το οποίο ποζάρουν με τα όπλα τους μπροστά στην κάμερα.

Τα κοιτάζουν με ερωτική ματιά, τα χαϊδεύουν, τα αγκαλιάζουν σχεδόν άσεμνα. Τα λατρεύουν και ταυτόχρονα λατρεύουν τον εαυτό τους με ένα τέτοιο αγκαλιά! Κι αυτός είναι ο λόγος που δεν έχουν απλώς όπλα, δεν εκπαιδεύονται απλώς στα όπλα, δεν χρησιμοποιούν απλώς όπλα. Φωτογραφίζονται, στήνονται αγέρωχοι, βιντεοσκοπούνται, κορδώνονται, κορδακίζονται, απογειώνονται στον ουρανό των Νιμπελούγκεν καβάλα σε ένα κουμπούρι. Υποψιάζεσαι ότι το πορνό που διεγείρει τον καλό χρυσαυγίτη έχει ως πρωταγωνιστές τον καλό χρυσαυγίτη κι ένα αρρενωπό Καλάσνικοφ.

Ψώνια, θα πεις. Ψώνια, ναι. Προβληματικοί, φιγουρατζήδες, εθισμένοι στα όπλα. Αλλά επικίνδυνοι στον φετιχισμό τους. Γιατί ο ίδιος ακριβώς φετιχισμός των όπλων ήταν ένα από τα χαρακτηριστικά των ναζί. Και όλοι πια ξέρουν πού οδηγήθηκε η ανθρωπότητα μέχρι να καταλάβει ότι ο Χίτλερ και η συμμορία του δεν ήταν απλώς ψώνια, αλλά επικίνδυνα και αιμοβόρα ψώνια. Που ξεκίνησαν φωτογραφίζοντας τον εαυτό τους με ένα όπλο και κατέληξαν να φωτογραφίζουν τον εαυτό τους μπροστά σε δεκάδες δολοφονημένους από αυτό το όπλο.

Θα έφτανε και μόνο αυτή η ερωτική σχέση της Χρυσής Αυγής με τα όπλα για να τη βάλει οριστικά στο περιθώριο. Γιατί τον βλαμμένο με τα όπλα χρυσαυγίτη από τον δολοφόνο χρυσαυγίτη ένας Ρουπακιάς τους χωρίζει…

Διαβάστε το περσινό άρθρο της Γαλαρίας

Κατηγορία: Αναδημοσιεύσεις, Κοινωνία, Πολιτική
Tags: , , , .


Σχόλια...

Σχολιάστε...