Ευτυχώς η ΧΑ και οι χριστιανοταλιμπάν μας φρεσκάρουν την ιστορική μας μνήμη!

Από την πρώτη στιγμή η ΧΑ και οι χριστιανοταλιμπάν των παραεκκλησιαστικών οργανώσεων, συνιστώσες του μπλοκ που έχουν κοινό χαρακτηριστικό το ευθείο εγκεφαλογράφημα και την αγάπη τους για την σκοτεινότερη παράδοση μας, διεμήνυσαν προς κάθε κατεύθυνση:  “όταν προσβάλλεται η ιστορική μνήμη του λαού, θα παρεμβαίνουμε δυναμικά” (λόγια του Ηλία Κασιδιάρη).

Ευτυχώς που υπάρχουν και αυτοί να μας υπενθυμίσουν την ιστορία μας ως χώρα. Ευτυχώς γιατί ποτέ δεν είναι κακή η στιγμή για να υπάρξει η πλήρης αποκάλυψη της συνταγής που δημιούργησε το νεοελληνικό κράτος, ή μάλλον καλύτερα, η συνταγή που κατασκεύασε το “νεοελληνικό έθνος“. Αυτή τη συνταγή τουρλού-τουρλού που ανακατεύει αρχαία Ελλάδα, Μεσαίωνα, Βυζάντιο, Φυλετισμό-Φασισμό, όλα μαζί σε μία κατσαρόλα.

Και πάλι ευχαριστούμε.

Και κλείνουμε το πρόγραμμά μας… ταραταταρα… με τον Πέτρο, όχι τον πελεκάνο, τον Πέτρο τον Γαϊτάνο ο οποίος συνδυάζει αρμονικά τη σεμνότητα, την απαλότητα (συγκρίσιμη με αυτή του σουπλίν), την περίσκεψη, τη χριστιανική φώτιση… με την ροπή προς τη φασιστική βία. Την οποία προτιμά και θα ήθελε να την ασκεί όχι η ΧΑ αλλά το κράτος!

Ο Θεός που πιστεύει να έχει καλά τον Πέτρο, να συνεχίσει να κηρύττει το θείο λόγο με τις πράξεις του! Διότι με όλη αυτή την κατάσταση που επικρατεί, σε όλους -αναμφισβήτητα- αυτό που μας έρχεται φορές-φορές είναι να θέλουμε να σπάσουμε τα σι-ντι στο κεφάλι των παράνομων μαύρων πωλητών που βλέπουμε στους δρόμους. Είναι Η μάστιγα της Ελλάδας που μας έφερε ως εδώ! Μη το ξεχνάμε αυτό.

Κατηγορία: stigalaria poster, Ενημέρωση, Κοινωνία, Πολιτισμός
Tags: , , , , , , , .


Σχόλια...

  1. Ο/Η ody είπε και λάλησε:

    προτιμάει τους τσαμπουκάδες η τραγουδιάρα…

  2. Ο/Η dim είπε και λάλησε:

    Αντιγράφω απο wikipedia:
    Είναι ανοιχτά ομοφυλόφιλος και έχει δηλώσει ότι διατηρούσε μακροχρόνια σχέση με τον Αναντ Ζαμί, μετανάστη δεύτερη γενιάς από τη Αγκόλα, με τον οποίο έχουν συμμετάσχει και στη δισκογραφία στο τραγούδι “Αγέρας, Έρωτας κι αρμύρα”. Έχει παλέψει για την νομιμοποίηση των ομοφυλοφιλικών γάμων και της υιοθεσίας παιδιών από το ομοφυλοφιλικά ζευγάρια. Για τον αγώνα του αυτό τιμήθηκε από την LGBT κοινότητα της Θεσσαλονίκης.

    πως να τον χαρακτηρίσεις; δεν μπορεις.

Σχολιάστε...