Τώρα “εγέρθειτι” και θα τους λουστείτε μαζί με τα αφεντικά σας!

Τόσα χρόνια ΜΜΕ και δημοσιογράφοι, κρατούσαν αποστάσεις στις συγκρούσεις ανάμεσα σε αγωνιστές της αριστεράς (κυρίως της ανένταχτης ή εξωκοινοβουλευτικής) και του αντιεξουσιαστικού χώρου. Άλλωστε έπρεπε να τα έχουν καλά οι αστυνομικοί ρεπόρτερς τους με την αστυνομική ηγεσία για να εχουν πρόσβαση στα κανάλια πληροφοριών της αστυνομίας. Οπότε αι συνεργάται Χρυσαυγίται έχαιραν ασυλίας.

Τώρα όμως ήρθε η ώρα να λουστούν τον Μιχαλολιάκο κι όχι μόνο… και τον Τζίμη τον “Σπιρούνια”, τον Γιώργο τον “Πεταλούδα”, τον Γιώργο τον “Κυνηγό Κεφαλών”, τον Νίκο τον “Καιάδα” και τα άλλα παιδιά της undergound νεοναζιστικής σκηνής! Δείτε για παράδειγμα τον νέο βουλευτή του ελληνικού κοινοβουλίου που προστάζει και επιβάλει μαζί με άλλους υπανθρώπους τους δημοσιογράφους να σηκωθούν όρθιοι για να παρουσιαστεί ο “μεγάλος αρχηγός”.

Η Χρυσή Αυγή συνεπέστατη με την ιδεολογία της από την πρώτη στιγμή, τη πρώτη συνέντευξη τύπου ως εκλεγμένο κόμμα, δεν προσπάθησε να δείξει ότι πρόκειται για δημοκρατική οργάνωση αλλά ούτε ότι διαθέτει μία ελάχιστη πολιτική αισθητική. Ένα κόμμα ιδεών θα προσπαθούσε στο “πλάνο” μαζί με τον αρχηγό της να έχει στελέχη “φωτεινά”. Η Χρυσή Αυγή προτείνει ότι ακριβώς έχει: το φουσκωμένο φασιστικό και κομπλεξικό τίποτα

Ίσως είναι αυτό που αξίζει σε μία κοινωνία που αγνοεί την ιστορία και υποτιμά το θράσσος δολοφόνων οι οποίοι έχουν το επικίνδυνο χαρακτηριστικό να ντύνουν τις εγκληματικές φαντασιώσεις τους με ψευδο-ιδεολογίες. Το κακό είναι ότι τα σπασμένα άλλοι είναι αυτοί που θα τα πληρώσουν και θα τα μαζέψουν, κι όχι οι χαζοχαρούμενοι που τους ψήφιζαν.

Όμως να ξέρουν τα φασιστάκια και οι φασιστοχαίροντες, ότι μπορούν οι πολύ λίγοι σε αριθμό του πυρήνα τους να συγκέντρωσαν 7% ψήφους, όμως οι δημοκράτες θα τους αντιμετωπίσουμε απο εδώ και στο εξής ως πολύ παραπάνω κι από 7%. Τόσο ψηλά θα τους ανεβάσουμε στην λίστα των προτεραιοτήτων μας. Και θα τους εξαλείψουμε με πολιτική προπαγάνδα, ιδεολογική μάχη και όπου αλλού χρειαστεί. Κι αυτό σημαίνει ότι είναι στο χέρι τους εαν επιλέξουν τη βία, που είναι σχεδόν βέβαιο για τους “ουγκα-ούγκα”, να μαζέψουν αυτοί οι πολύ-πολύ λίγοι τις φάπες που αντιστοιχούν και σε όλους τους μαλάκες που τους ψήφισαν. Είναι εύκολο να λές “ερχόμαστε” υπολογίζοντας σε ένα 7% κόσμου, είναι δύσκολο όμως να τρως ξύλο για 7% όταν βγείς με τους φίλους σου “τα ποντίκια” στην πιάτσα…

Το πολιτικό σύστημα, παλιό και νέο πρέπει να πάρει θέση για το έκτρωμα που δημιούργησε! Οι επόμενες εκλογές που θα γίνουν άμεσα, έχουν από τις 7 Μαίου ένα ακόμα σπουδαίο στόχο για το λαϊκό δημοκρατικό κίνημα: να συνθλίψουμε την ιδεολογία των νοσταλγών του Χίτλερ και να ανατρέψουμε μία πορεία εκφασισμού ενός κομματιού της κοινωνίας.

Κατηγορία: Κινήματα, Κοινωνία, Πολιτική
Tags: , , , , , .


Σχόλια...

  1. Ο/Η diml είπε και λάλησε:

    ολοι προσεξατε τον πρωτο ενικο (προκλητικος μεν ανετος δε) του μιχαλολιακου στην Ναντια. Ολα εδω πληρωνονται…

    • Ο/Η ark είπε και λάλησε:

      Νάντια τόσα χρόνια δε σου λέγανε εγέρθειτι? Τώρα ξεκίνησε το παραμύθι?

Σχολιάστε...