Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ?

Εντύπωση και δέος προκάλεσε σε πολιτικούς αντιπάλους η μεγαλειώδης χθεσινή κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ. Ανάμεσα σε χιλιάδες κόσμου (sic) που έφερε τα λάβαρα του κινήματος, ως σημαιοφόροι της αλλαγής  πλήθος σοσιαλιστών, από όλα τα μήκη και τα πλάτη… του κόσμου(!!!!) πλημμύρισαν την πλατεία συντάγματος.

Υπήρξαν εκείνοι, που κατηγόρησαν την ηγεσία του κινήματος ότι καλλιεργεί την ξενοφοβία και τον ρατσισμό στην ελληνική κοινωνία, κάνοντας προεκλογικά προγκρομ μεταναστών και φτιάχνοντας στρατόπεδα συγκέντρωσης μόνο και μόνο για να επιδείξουν κάποιο προεκλογικό έργο. Τώρα ακόμη και αυτοί μένουν άφωνοι….

Το ΠΑΣΟΚ είναι ακόμη εδώ ενωμένο(?) και διεθνιστικό…

Και μία φωτογραφία ακόμη με τα περίφανα γηρατιά του κινήματος

Μετά το τέλος της ομιλίας του Βαγγέλη Βενιζέλου, κατά την καθιερομένη πλέον πρακτική του κινήματος, μέλη των σωμάτων ασφαλείας προχώρησαν σε 25 “πανηγυρικές” προσαγωγές πολιτών και το προεκλογικό γλέντι συνεχίστηκε στα γραφεία της ΓΑΔΑ για κάποιες ώρες ακόμα.

Σημείωση: το βίντο και τα στιγμιότυπα δεν έχουν ως αιχμή τους μετανάστες. Οι άνθρωποι που ζουν σε μία χώρα, νόμιμοι ή μή, αν έχουν άποψη κι αν πιστεύουν ότι αυτά που λέει κάποιος πολιτικός σχηματισμός είναι για το συνολικό συμφέρον, καλό είναι να το ακούνε και να το χειρκροτούν. Αυτό όμως που θίγουμε εμείς είναι τις μηχανοραφίες του μηχανισού του ΠΑΣΟΚ που προσπαθεί να κρύψει τη γύμνια του κόμματος κάτω από τα σημαιάκια!

Κατηγορία: Ενημέρωση, Πολιτική, Χαβαλές.


Σχόλια...

 1. Ο/Η ark είπε και λάλησε:

  Δε πιστεύω να είναι παλιές?

  Πάντως άκουγα ειδήσεις πριν την ομιλία του Βαγγέλη και έλεγαν οι δημοσιογράφοι του ΠΑΣΟΚ “να δουμε αν θα καταφέρει να γεμίσει το ΠΑΣΟΚ τα 20 περίπου στρέμματα της πλατείας Συντάγματος”…

  • Ο/Η V. είπε και λάλησε:

   Όχι όχι είναι ολοκαίνουργιες του κουτιού…

   Μια εντύπωση πάντως που μου δόθηκε από την τηλεόραση χτες που παρακολουθούσα τις προεκλογικές συγκεντρώσεις και ιδιαίτερα του ΠΑΣΟΚ, ήταν πως τα όχι μόνο τα πλάνα ήταν προσεγμένα ώστε να φαίνεται στην κάμερα ότι υπάρχει πολύς κόσμος αλλά πως και ο κόσμος ήταν τοποθετημένος με τέτοιο τρόπο που να δίνει την ίδια εικόνα.

   Δεν ξέρω, θα δούμε…

   Επίσης από εδώ:

   Οι μετανάστες έδωσαν το …δικό τους παρών στο Σύνταγμα
   Η παρουσία μεταναστών με σημαίες στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ απόψε στο Σύνταγμα προκάλεσε τα σχόλια και των παρεβρισκόμενων οπαδών του ΠΑΣΟΚ που χαρακτήριζαν την συγκέντρωση …international

Σχολιάστε...