H ΔΑΠ θα σπάσει τις καταλήψεις μέσα από το… FACEBOOK !?

To παρακάτω επεισόδο πολιτικού αμοραλισμού το αλιεύσαμε από το χώρο της Φοιτητικής Ανεξάρτητης Κίνησης του Τμήματος Πληροφορικής Ιωαννίνων. Εκεί θα διαβάσετε και ένα σύντομο κείμενο σαν απάντηση στην “πρωτότυπη” πρωτοβουλία της ΔΑΠ.

Με λίγα λόγια τώρα: φοιτητές που πρόσκυνται στην ΔΑΠ-ΝΔΦΚ δημιούργησαν ένα GROUP στο γνωστό social network FACEBOOK με σκοπό να πουν τα “αυτονόητα” κατά τη γνώμη τους και να συγκεντρώσουν πολλούς friends που θα είναι κατά της κατάληψης, ώστε όλοι μαζί να διοργανώσουν ένα επιτυχημένο EVENT που δεν είναι άλλο από το να μαζευτούν στη Γ.Σ. του συλλόγου τους ώστε να σπάσει η κατάληψη που τόσα κακά προκαλεί!

Από την αρχή ως το τέλος οι εικόνες αυτές έχουν πολλά να κιλά γέλιου να δώσουν! Ξεκινώντας αναφέρει: “Because 4 years are enough!” και στη συνέχεια ακόμα και τα σχόλια λένε αλήθειες:

Είναι ώρα να αφήσετε πίσω σας ταμπέλες και κομματικοποιήσεις και να σκεφτείτε το προσωπικό σας συμφέρον. Που είναι να ανοίξει η σχολή! Έστω κι έτσι εγωιστικά αν το δείτε είναι ακόμα ένας λόγος για να ανοίξει η σχολή! (????)

Αλλος κάνει επίκλιση στη δημοκρατία της πλειοψηφίας (του 29% δηλαδή που έχει περίπου αυτή τη στιγμή η ΝΔ):

Το αν υπάρχει πολιτική αναταρχή στην Ελλάδα αυτό θα το δείξουν οι επόμενες εθνικές εκλογές!

================================

Πραγματικά σε τέτοιες ενέργειες συνοψίζεται ο “παρτακισμός” και η πολιτική κενότητα όσων επιμένουν να μη βλέπουν την άθλια πραγματικότητα που έχουν προετοιμάσει τα οικονομικά συμφέροντα και το πολιτικό σύστημα για τη νεολαία και τους μισθωτούς εργαζόμενους.

Μήπως κάποιοι “βιάζονται” γιατί από ότι φαίνεται είναι λίγα τα ψωμιά του Καραμανλή και μοιραία τα βύσματα και τα παράθυρα θα λιγοστέψουν για τα “γαλάζια” παιδιά τους ερχόμενους μήνες ;;

Επίσης πέρα από την κενότητα, δείχνουν και τον πολιτικό πολιτισμό τους! Η απάντηση της νεολαίας της δεξιάς στο μαζικό κίνημα, στις διαδηλώσεις, στις απεργίες, στις ανοιχτές συζητήσεις και συνελεύσεις είναι απλά το “αποκλειστικά προσωπικό και εγωιστικό κέρδος-συμφέρον και η συσπειρώσεις μέσω FACEBOOK!!

Πάντως για να λέμε και τα θετικά… η στάση τους αυτή είναι πολύ πιο δημοκρατική και ανθρώπινη σε σχέση με τις παλαιότερες εποχές όπου ήδη θα είχαν κάνει εξορμήσεις οι κομματικοί τραμπούκοι για να σπάσουν στο ξύλο τους “ταραξίες” φαινόμενα που σήμερα γίνονται πολύ αραιότερα! Καλύτερα αντιπαράθεση στα αμφιθέατρα, ακόμα και στο FACEBOOK αν έτσι το βλέπουν κάποιοι, παρά Καλαμπόκηδες, Μαραγκούς, και θύματα ή νεκρούς αγωνιστές!

Και σε αυτό όμως υπάρχει και αντίλογος: πλέον ο κάθε “Καλαμπόκας”  νομιμοποιήθηκε! Είναι ντυμένος μπάτσος και κρατά “μπιστόλα” και αν έχεις “φάκελο”…

.

dapfb1tr1

dapfb2dj4

Κατηγορία: Αναδημοσιεύσεις, Εκπαιδευτικά, Ενημέρωση, Πολιτική, Χαβαλές
Tags: , , , , , , , , , , .


Σχόλια...

  1. Ο/Η saimag είπε και λάλησε:

    Βλέπω και εγώ χτες έναν “friend” μου στο facebook να έχει προσκληθεί σε ένα event που έλεγε για γενική συνελευση και σκέφτηκα πωωω γαμώ. καινούριος τρόπος να ενημερώνουμε τους συμφοιτητές μας, ώστε να μην χρειάζεται κάθε φορά να πηγαίνουμε στην τριτη εξ αναβολής συνέλευση λόγω έλειψης απαρτίας. Μπαινω και εγώ στη σελίδα του event και βλέπω φωτογραφίες της δαπ και έλεγε διάφορα τέτοια ωραία όπως αυτά που αναφέρεις στο ποστ, ελάτε να σπάσουμε την κατάληψη που κάνουν οι φασιστες οι εαακίτες κλπ…
    Φαινεται ότι έχει πέσει γραμμή απο τα κεντρικά για μαζικες αντικαταλήψεις ώστε όλα να είναι ήρεμα και ωραία στις 23 που ξεκινάει ο διάλογος για την παιδεία στην βουλή…
    Το faceboοk στην υπηρεσία του κεφαλαίου!

Σχολιάστε...