OΥΤΕ ΣΤΟ ΗΠΕΙΡΟΣ TV ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ

Για όσα συνέβησαν στο Ήπειρος TV οι μόνοι πουπρέπει καταδικαστούν είναι αυτοί που με πρόσχημα την ενημέρωση και το δημοκρατικό διάλογο ανοίγουν διάπλατα  τις πόρτες στους Νεοναζί της Χρυσής Αυγής.

 Η κυβέρνηση χτίζει φράχτες στον Έβρο, οργανώνει επιχειρήσεις σκούπα και προαναγγέλλει το άνοιγμα στρατοπέδων συγκέντρωσης μεταναστών.

Βάζει στο στόχαστρο τους μετανάστες για να τους μετατρέψει σε αποδιοπομπαίους τράγους για την αποτυχία της πολιτικής των μνημονίων. Αυτοί που ευθύνονται για τη φτώχεια, την ανεργία και την εξαθλίωση ενοχοποιούν τα θύματα που γεννούν οι πολιτικές τους.

Με τη ρατσιστική τους πολιτική προσπαθούν να διασπάσουν την εργατική τάξη και να την αποπροσανατολίσουν, θέλοντας να πνίξουν ένα κίνημα που αντιστέκεται και με τη μαχητικότητά του, τους χαλάει τα σχέδια.

 Παράλληλα όμως στρώνουν τοδρόμο στους νεοναζί της Χρυσής Αυγής που με τιςφασιστικές προκλήσεις και το ρατσισμό βοηθάνε πάντα τα αφεντικά.

 Έτσι, τα αστικά ΜΜΕ όλο αυτό το διάστημα για το συμφέρον των αφεντικών φροντίζουν επιμελώς να δημιουργήσουν ένα κλίμα διαφήμισης γύρω απ’τη Χ.Α.

 Η προβολή τους είναι έντονη και σε κάποιες περιπτώσεις τους χαρακτηρίζουν ως απλά ένα άκρο που χυδαία παρομοιάζουν με την αριστερά προωθώντας μια λογική “ταύτισης των άκρων”.

Η Χρυσή Αυγή είναι νεοναζί  που παριστάνουν τους πατριώτες αλλά είναι δηλωμένοι οπαδοί του Χίτλερ που εξόντωσε σε θαλάμους αερίων και σε φούρνους πάνωα από έξι εκατομμύρια εβραίους, κομμουνιστές,συνδικαλιστές, ομοφυλόφιλους και άτομα με αναπηρία γιατί δεν ταίριαζαν στο πρότυπο της «Άριας καθαρής  φυλής».

Όσο και να το παίζουν ενάντια στα μνημόνια λένε ψέματα και είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία συνεργάτες της Αστυνομίaας και της ασφάλειας υπέρ του κεφαλαίου και κατά των αγώνων και της αριστεράς.

 Είναι ρατσιστές δολοφόνοι, που δρουν σε καθημερινή βάση στη περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα με εκατοντάδες μαχαιρωμένουςκαι τραυματίες, και οργανώνουν πογκρόμ και επιθέσειςόπου αλλού έχουν δύναμη.

Το βέβαιο είναι πως  η  Χ .Α. είναι αμετανόητοι υποστηρικτές της κατάργησης της δημοκρατίας και της ελευθερίας, αλλά και νοσταλγοί της χούντας (όπως άλλωστε δήλωσε χωρίς ενδοιασμό ο Η. Κασιδιάρης που « φιλοξένησε » το ΗΠΕΙΡΟΣ TV)  που το 1967-74 έβαλε τη δημοκρατία στο γύψο, ματοκύλισε την εξέγερση του Πολυτεχνείου το 1973, εξόντωσε αγωνιστές με βασανιστήρια στα κολαστήρια του ΕΑΤ-ΕΣΑ και στη Μπουμπουλίνας. Οι φασίστες αυτοί έχουν το θράσος να μιλάνε για «μύθο του Πολυτεχνείο και ανύπαρκτους νεκρούς» ενώ υμνούν τις ερπύστριες των τανκ του Παπαδόπουλου.

Αυτοί που αντιμετωπίζουν τη ΧΑ ως ακόμη μία άποψη που έχει το δημοκρατικό δικαίωμα να εκφράζεται υπονομεύουν την ίδια τη δημοκρατία.

Τα μέσα που την αντιμετωπίζουν έτσι στην πραγματικότητα λειτουργούν ενάντια σε όλο τον κόσμο που σήμερα αγωνίζεται ενάντια στις απολύσεις, τις περικοπές, τα κλεισίματα σχολείων-νοσοκομείων, που παλεύει για τα δικαιώματα του και προσπαθεί να ανατρέψει τονκαπιταλισμό.

 Είναι λάθος από κομμάτια της Αριστεράς η λογική των ίσων αποστάσεων μεταξύ κομματιών του κινήματος και αυτών που βοηθούν στην προβολή αυτής της νεοναζιστικής συμμορίας.

 Σε κάθε περίπτωση αυτή η αντιμετώπιση δε βοηθάει το κίνημα.

Οι αντιφασίστες σε ένδειξη διαμαρτυρίας παρενέβησαν στον τηλεοπτικό σταθμό και γιαούρτωσαν τον παρουσιαστή επειδή σε προηγούμενη εκπομπή του είχε καλεσμένο μέλος της ΧΑ.

Όσοι δέχονται να συμμετέχουν στην προβολή των ναζί χωρίς να καταδείξουν ποιος είναι ο πραγματικός τους ρόλος λειτουργούν υπέρ τους, ακόμα και αν διαφωνούν πολιτικά μαζί τους, και τους δυναμώνουν αφού νομιμοποιούν στις συνειδήσεις του κόσμου μια οργάνωση που θα έπρεπε να είναι παράνομη για την εγκληματική της δράση.

Απέναντι στην κλιμάκωση της δράσης των νεοναζί αλλά και της προβολής που απολαμβάνουν από τα αστικά ΜΜΕ χρειάζεται να οργανώσουμε τη δράση μας. Όλοι εμείς που βρεθήκαμε στους δρόμους  παλεύοντας ενάντια στα μέτρα που γεννούν τη φτώχεια και την εξαθλίωση, ενώνουμε τις φωνές μας απέναντι στο ρατσισμό και τους φασίστες. Διεκδικούμε να μη φτιαχτεί κανένα στρατόπεδο συγκέντρωσης, να νομιμοποιηθούν οι μετανάστες και να αποδοθεί άσυλο σε όλους τους πρόσφυγες. Παλεύουμε για να μη μπει η Χρυσή Αυγή στη Βουλή αλλά και να εκδιωχθεί από τις γειτονιές μας!

ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΗΠΕΙΡΟΣ

TV-ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ!

 τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά

ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

Κατηγορία: Διάφορα
Tags: , , , , , , , , .


Σχόλια...

Σχολιάστε...