Έδειξε πόσο σχέση έχει η καθεστωτική προπαγάνδα με την πραγματικότητα!

Αν είχαν σχέση με την πραγματικότητα αυτά που δείχνουν οι ειδήσεις τις τελευταίες μέρες, ότι δηλαδή οι μετανάστες είναι το σημαντικότερο πρόβλημα της Ελλάδας και δεν ήταν “έτσι για να αλλάξουμε λίγο την κουβέντα” που λέμε, τότε ο συνταξιούχος Δημ. Χριστούλας και πάλι θα αυτοκτονούσε στο Σύνταγμα. Με άλλο όμως μήνυμα που μάλλον έμοιαζε με το εξής:

Οι αιγκάθετες κηβερνήσεις, με αρχή του Μητσοτάκη με Υπ.Εξ. τον Σαμαρά, με το άνηγμα των σινόρων εκμιδένισαν κυριολεκτικά τη δεινατότιτα επιβίωσης μου που στηριζώταν στη σύνταξη που επι 35 χρόνια πλήρωνα εγώ μόνον (χωρίς ενύσχιση κράτους) για αυτή, σε μία χώρα που πλέον πνείγεται από εκατομμύρια εγκλημαίτες μετανάστες. Έχει μαβρίσει το μάτι μας, πιο πολύ κι από του Άνθιμου!

.

Επειδή έχω μία ηλικία που δεν μου δίνει την ατομική δεινατότητα δειναμικής αντίδρασης, γιατί αυτοί οι δήθεν πρόσφυγες τριγυρνάνε και σε παρέες, (χωρίς βέβαια να απωκλείω αν ένας συνΈλληνας έπαιρνε το καλάσνικοφ να καθαρίσει μερικούς από δαύτους που έρχονται από το Πακιστάν, ο δεύτερος να ήμουνα εγώ) δεν βρίσκω άλλη λύση από ένα αξιοπρεπές τέλος, πριν αρχίσω να ψάχνω στα σκουπίδια για τη διατροφή μου μαζί με τους αβάφτιστους βρωμερους μελαμψόμαυρους. Και φυσικά δεν με πηράζουν τα σκουπίδια, είμαι περήφανος Έλλην εγώ, αλλά να μυράζομε ακόμα και τα σκουπίδια μαζί με αυτούς;

Έτσι κατάντισαν την Ελλάδα μας… Εμ, μας πέρνουν οι ξένοι τις δουλιές, έμ μας πηδάνε τα ωραιώτερα κορίτσια, προλαβένουν και τα καλλίτερα αποφάγια στους κάδους τους πράσηνους. Για να μη μηλήσω και για τους μπλε που δεν προλαβένει πατριώτης να ρίξει τσύγκινο τενεκεδάκι και το μαζεβουν πάλι αυτά τα αποβράσματα οι ξένοι (δεν είναι νέο αυτό, τα έχει καταγγείλει και η Φωτεινή Πιπιλεί αυτά τα πράγματα).

Πιστεύο πως τα ελληνόπουλα χωρίς μέλλων, κάποια μέρα θα πάρουν τα όπλα και στην πλατεία συντάγματος θα κρεμάσουν τους εθνικούς πορδώτες που έφεραν όλη αυτή τη δυσοδία στη χώρα μας. Αφού ξεκουραστούν θα κάνουν σαπούνια και απορυπαντηκά τους βρωμιάρηδες και με αυτά θα ξεπλήνουν Ιερά Χόματα της Πατρήδας. Τα έχει γράψει ο Γέροντας Παήσιος αναλυτικά.

Σε γνωρίζω από την όψη του σπαθιού την τρόμερή!

.

Σε γνωρίζω από την κόψη που με βιά μετράει τη Γη!

.

Τα ΜΜΕ που φιμώνουν και νεκρούς

Σαφώς όμως το μήνυμα που άφησε ο άνθρωπος αυτός δεν έχει καμία σχέση με το παραπάνω. Διαφέρει τόσο όσο απέχει από την αλήθεια ότι οι μετανάστες είναι το βασικότερο πρόβλημα του Ελληνικού κράτους και της κοινωνίας μας. Όσο απέχει κι από την δημοκρατική λογική η πολιτική που λέει “μέχρι εχτές ξέφραγο αμπέλι, αλλά από αύριο… Άουσβιτς“! Κι αν σήμερα τα συνειδοτοποιούν μερικοί παραπάνω όλα αυτά, τότε οφείλουμε σε αυτόν τον άνθρωπο ευγνωμοσύνη. Ένα ευχαριστώ γιατί πολύ απλά επανέφερε την δημόσια κουβέντα στην πραγματικότητα!

Το μήνυμα του 77χρονου συνταξιούχου υπάρχει παντού στο διαδίκτυο, πουθενά όμως δεν διαβάστηκε ολόκληρο στις τηλεοράσεις. Το αναρτούμε ως ελάχιστη ένδειξη διαμαρτυρίας.

Με βάση τα “νέα ήθη και έθιμα” που διδασκόμαστε από τα ΜΜΕ, τίποτα δε μπορείς να κάνεις για να να διαβαστεί ένα γαμωμήνυμα σε δημόσιες συχνότητες, ούτε καν το να αφαιρέσεις την ίδια σου τη ζωή. Κι αυτό ισχύει ακόμα κι αν αυτό το μήνυμα σου δεν περιγράφει μια προσωπική ιδιάζουσα κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι, αλλά περιγράφει τη συλλογική βία που δέχεται ο ελληνικός λαός.

Κάποιοι στέκονται και δικαιολογούν όλη αυτή τη στάση των μέσων ενημέρωσης λόγω της βίας που περιείχε το γράμμα του Δ.Χ. Στην ουσία όμως ο άνθρωπος επέστρεψε στο Σύστημα μέρος της βίας που δεχόμαστε καθημερινά με μερικές γραμμές κειμένου, το οποίο δεν ήταν ούτε επιτηδευμένο, ούτε προσχεδιασμένο! Κι αυτή η βία ήταν που “τρόμαξε” τους καναλάρχες. Όταν όμως, ο ίδιος ο “βίαιος” με τις πράξεις του κάνει το χειρότερο κακό πρώτα και μόνο στον εαυτό του, τότε τα λόγια είναι περιττά από τους γκεμπελίσκους. Αυτοί δεν το έχουν σε τίποτα να υποβαθμίσουν σε δευτερεύον και τριτεύον περιστατικό την αυτοθυσία του ενός υπερ της κοινωνίας των εργαζομένων για να διαβαστούν πέντε αράδες.

Χωρίς τον ήχο της δυστυχίας, της αγανάκτησης, της οργής και της αντίδρασης κανένας άνθρωπος δεν μπορεί να εκφράσει τα δικά του συναισθήματα ούτε να αντιληφθεί όλο το φάσμα των συναισθημάτων και του πόνου που περνά ο συνάνθρωπός του. Τον φοιτητή που τον έδερναν οι ζαρντινιέρες θα μας μείνει στο μυαλό κυρίως λόγω αυτής της κραυγής απόγνωσης και πόνου. Έτσι και τον γείτονα που ταλαιπωρείται και στεναχωριέται, μπορεί να τον καλημερίζουμε και να τον βλέπουμε κατσουφιασμένο, όμως ο καυγάς στην οικογένεια ή οι αυτοκαταστροφικές του τάσεις είναι αυτές που θα μας εμπεδώσουν την έκταση του προβλήματος, του ατομικού αλλά και όποιου συλλογικού. Έτσι έγινε και για τον 77 χρονο συνταξιούχο που ξάφνιασε του γείτονές του με την πράξη του.

Ας σεβαστούμε λοιπον έναν ηλικιωμένο άνθρωπο που διάλεξε να φύγει για να βγάλει μία τελευταία κραυγή ευελπιστώντας ότι θα ακουστεί, και μαζί με άλλα ίσως να δρομολογήσει κάποιες εξελίξεις. Κι ας μπει κι αυτό πάνω στη στοίβα με τα πολλά που έχουν μαζευτεί εναντίων της χρηματοπιστωτικής ομηρίας-δικτακτορίας που έχει περιέλθει η χώρα. Στοίβα με ζητήματα και γεγονότα που που σίγουρα δε θα ξεχάσουμε.

Η μόνη απάντησή είναι η “επένδυση” σε άλλες πολιτικές και πρακτικές. Η δράση και αντίδραση στον παρασιτισμό και την φτωχοποίηση 9/10 του λαού.

Κατηγορία: Κοινωνία, Πολιτική
Tags: , , , , , , , , , , .


Σχόλια...

Σχολιάστε...