Κάποια πράγματα δεν αλλάζουν

Η κυβέρηνση του Καραμανλή και των άλλων μοντέρνων δεξιών-ακροδεξιών κλόουν είτε υπάρχει είτε όχι το ίδιο και το αυτό είναι για τη δημόσια ζωή. Πραγματικά μία πολιτικά ανύπαρκτη ομάδα γραβατωμένων που δε διαχειρίζεται πλέον τίποτα, και πώς να το κάνει άλλωστε; Διάλυση…

Τόσα χρόνια “παρακολουθούν”! Παρακολουθούν τα οργανωμένα “μαφιόζικα” συμφέροντα να αλλωνίζουν, να απαιτούν, να καθορίζουν, να ρυθμίζουν τις παραμέτρους της καθημερινότητάς όλων. Τις τελευταίες ημέρες παρακολουθούσαν ανήμποροι να χειριστούν πολιτκά τις ραγδαίες εξελίξεις στις οποίες πρωταγωνιστούσε η καταπιεσμένη μάζα της ελληνικής κοινωνίας. Δε φτάνει όμως η ανικανότητα, που υποδηλώνεται και από την εμφάνιση των πρώτων δυνάμεων “αγανακτησμένης” κρούσης και των κουκουλωμένων μπαστουνοφόρων με χόμπυ την παρέα με μπάτσους εν ώρα υπηρεσίας και οδομαχιών (για τους δεύτερους μόνο??), έχουμε και την επιστροφή στις παλιές “καλές εποχές” που η παρακολούθηση, η ρουφιανιά, οι ασφαλίτες ήταν απλά μέρος της καθημερινότητας των “δραστήριων” πολιτών.

Έτσι, την Τετάρτη 17/12/2008 ερώτηση στη Βουλή κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ για τις διεξαγόμενες παρακολουθήσεις από την ΕΥΠ διότι, βάσει πληροφοριών των 10 βουλευτών που την υπογράφουν, το τελευταίο διάστημα έχει εγγριθεί ένας ασυνήθιστα μεγάλος αριθμός αιτημάτων παρακολούθησης τηλεφωνικών συνδιαλέξεων ελλήνων πολιτών. Δηλώσεις και ερωτήματα έκανε και ο ΣΥΡΙΖΑ, εκτός του ΠΑΣΟΚ που βέβαια η ΕΥΠ διέψευσε με “πειστικότητα”!

Αλήθεια, μια απορία… καλά ο ΛΑΟΣ που και να τον παρακολουθούνε… τηλεπωλήσεις βιβλίων θα ακούνε, του Βελόπουλου, του Λιακόπουλου και του Άδωνη…  αλλά το ΚΚΕ; Το ΚΚΕ δεν ανησυχεί για τις παρακολουθήσεις; Γιατί κουβέντα δεν ακούστηκε ακόμα ακόμα!

Πάντως το θέμα είναι υπαρκτό, τόσο υπαρκτό που ακουγόταν σε παρέες ανθρώπων στα καφενεία ακόμα και στην ελληνική περιφέρεια. Περίεργοι θόρυβοι, περίεργα τηλέφωνα πολύ αργά το βράδυ χωρίς να μιλά κανείς, και άλλα τέτοια πολύ όμορφα και δημοκρατικά!

Στα πλαίσια αυτά να αναφέρουμε πως υπάρχουν πληροφορίες πως η Ασφάλεια, ακόμα και “στημένες” πορείες αργά το βράδυ και σε απομονωμένα σημεία καλούσε μαθητές σχολείων την περασμένη εβδομάδα των αναταραχών. Συγκεκριμένα, αρκετοί μαθητές δέχτηκαν μαζικά μηνύματα τα οποία καλούσαν στις συγκεκριμένες “εκδηλώσεις” λίγα λεπτά πριν την υποτιθέμενη ώρα έναρξής τους, ώστε να μην είναι δυνατό να εξακριβωθεί το αν πράγματι ήταν προγραμματισμένες από φοιτητές ή μαθητές. Το κείμενο που διάβαζε κανείς ήταν του στύλ: “9.30 στο τάδε μέρος, δε θα μας περιμένουν!“, Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι τους περίμεναν κάποιοι “συναγωνιστές”, οι οποίοι τους εκφόβισαν και τους έριξαν κάτι ψιλές για να μάθουν !!

Η αλήθεια είναι ότι δε χρειάζεται να επιβεβαιωθεί τίποτα επίσημα… καταλαβαίνουμε και χωρίς δικαστές και υπουργούς-μεσάζοντες συμφερόντων να μας κάνουν διάγγελματα.

Στην προηγούμενη διακυβέρνηση της ΝΔ είχαμε νεκρό τον σύντροφο καθηγητή Νίκο Τεμπονέρα, αποτέλεσμα των ομάδων νεο-φασιστών που ανέλαβαν την υπεράσπιση την πολιτική Μιτσοτάκη.

Είχαμε επίσης το σκάνδαλο με τις παρακολουθήσεις που εξομολογήθηκε ο στρατηγός Ν.Γρυλλάκης ότι γίνονταν την τετραετία 1989-1993 και την ανάμιξη της CIA στην πολιτική κατάσταση της χώρας.

Οι επιτυχίες των κυβερνήσεων Καραμανλή που ήρθαν για να “αλλάξουν την Ελλάδα προς το καλύτερο”, είχαν μπόλικες υποκλοπές αλλά αυτή τη φορά όχι από τη δική μας ΕΥΠ, από τη CIA την ίδια και αφορούσαν και αυτά που έλεγε ο ίδιος ο Καραμανλής και οι μεγαλοϋπουργοί του. Τώρα απ’  ότι φαίνεται έχει και παρακολουθήσεις οι οποίες συντελούνται από τα ακριβοπληρωμένα μηχανήματα που αγοράσαμε στα αφεντικά μας επι Ολυμπιακών Αγώνων.

Και μη ξεχνάμε, η διακυβέρνηση ΝΔ είχε για μία ακόμα φορά νεκρό/ους!!

Κατηγορία: Κοινωνία, Πολιτική
Tags: , , , , , , , , , , , .


Σχόλια...

Σχολιάστε...